Drillo har hemmelig sønn i Danmark

Landslagssjefens hemmelighet har vært holdt skjult i 25 år.

LADER OPP: Egil Olsen og den norske fotball-landslaget møter Danmark til EM-kvalik lørdag. Dagen før dagen kommer en sjokknyhet rundt landslagssjefen som har vært holdt skjult i 25 år. Foto: Scanpix
LADER OPP: Egil Olsen og den norske fotball-landslaget møter Danmark til EM-kvalik lørdag. Dagen før dagen kommer en sjokknyhet rundt landslagssjefen som har vært holdt skjult i 25 år. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag møter Norge Danmark i EM-kvalifiseringen, en kamp som er svært, svært viktig for begge lag. Dagen før den store dagen kommer en nyhet som nok sjokkerer spesielt det norske fotballmiljøet.

Danske BT avslører nemlig fredag at den norske landslagssjefen Egil «Drillo» Olsen har en dansk sønn. Hemmeligheten har i 25 år bare vært kjent i Drillos nærmeste familie.


Den danske avisen bringer fredag historien - og et bilde av sønnen Rasmus Petersen - som den legendariske fotballtreneren fikk med en dansk kvinne. Far og sønn har kontakt den dag i dag, og har nok å snakke om når de først prater sammen.

Rasmus Petersen er nemlig blant Danmarks beste Futsal-spillere, som er en teknisk form for innendørsfotball. Petersen har til og med spilt mesterliga-fotball for Futsal-klubbene Glostrup og Albertslund.

- Han skryter ikke over at Drillo er faren, men han er heller ikke flau over det, sier en kilde til BTs papirutgave.

Den ikke-navngitte kilden mener Drillos sønn har vært så talentfull at han kunne ha spilt minst på toppnivå i dansk fotball hvis han ville ha satset.

Rasmus Petersen er 25 år gammel og kom til verden som en følge av Egil Olsens bekjentskap med en dansk kvinne i 1984.

Drillo er i dag gift med Sigrun Vedelden, og har «offiesielt» to sønner, Morten og Toivo, samt tenåringsdatteren Kine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Se kampen i mørket  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer