Egil «Drillo» Olsen:

Drillo-beskjed: - Få det vekk

Ønsket ikke at scene i «Alt for Norge» skulle være med. - Det er litt for mye privatliv, sier han. - Han ble sint, forteller filmregissør Daniel Høglund om sekvensen.

PÅ DEN RØDE LØPER: Egil «Drillo» Olsen kom sammen med kona Sigrun Vedelden og datteren Kine. Foto: Tore Ulrik Bratland
PÅ DEN RØDE LØPER: Egil «Drillo» Olsen kom sammen med kona Sigrun Vedelden og datteren Kine. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Publisert

Egil «Drillo» Olsen fyller 80 år i dag. Fredag kveld er nærmere tusen personer samlet på Colosseum kino i Oslo, der premieren for filmen «Alt for Norge» finner sted.

Filmen handler om den eventyrlige suksessen til Drillo og fotballandslaget på 90-tallet. Mange av sekvensene har ikke vært vist før.

En etter en gikk de tidligere stjernene inn på den røde løper i kveld. Drillo kom sammen med kona Sigrun Vedelden og datteren Kine.

- Jeg har gruet og gledet meg om hverandre. Det er ikke dagligdags å møte tusen mennesker og ha et party på Ullevaal etterpå med 500 personer. Det er litt spesielt, sier 80-årsjubilanten på vei inn til Colosseum kino på Majorstua.

Han har allerede sett filmen et par ganger, og røper at det spesielt er én scene han ville ha vekk.

- Det er litt for mye privatliv. En seanse fra Østsiden (i Fredrikstad) synes jeg ikke burde vært med. Det er litt privat og i overkant mye dilling med datteren. Jeg hadde foretrukket litt mer fotball og litt mindre meg.

Regissør Daniel Høglund bekrefter overfor Dagbladet at det var en prosess for å få scenen med i filmen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer