Drillo (68) snakker ut om papparollen

- Jeg har jo ikke hatt en tenåringsdatter før.

PYNTET TRÆR: Landslagssjef Egil Drillo Olsen, datteren Kine og hennes chearleader-lag pyntet juletrær foran Østbanehallen i Oslo tirsdag morgen. Hundre juletrær ble pyntet i regi av plantekjeden Plantasjen og deres Opplysningskontor for juletrær.   Foto: Scanpix
PYNTET TRÆR: Landslagssjef Egil Drillo Olsen, datteren Kine og hennes chearleader-lag pyntet juletrær foran Østbanehallen i Oslo tirsdag morgen. Hundre juletrær ble pyntet i regi av plantekjeden Plantasjen og deres Opplysningskontor for juletrær. Foto: Scanpix Vis mer
Se videointervju med Drillo og datteren nederst i saken!

SEHER.NO:   Tirsdag formiddag arrangerte Opplysningskontoret for juletrær, som er etablert av Plantasjen, Den store juletredagen for aller første gang.

Målet med dagen er å «ta livet av myten om at juletreet varer lenger hvis man kjøper det sent», og det hele ble markert ved at det ble bygget en gigantisk juletreskog foran Østbanehallen i Oslo.

En rekke av landets kultur- og idrettsprofiler var dukket opp i det iskalde vinterværet for å hjelpe til og tjene inn penger både for seg selv og opplysningskontoret. Og blant dem var ingen ringere enn landslagstrener i fotball, Egil «Drillo» Olsen (68), og datteren Kine Vedelden Olsen (15).

Til Seher.no forteller far og datter Olsen at det å pynte juletrær ikke er noe de har særlig god greie på, og at de egentlig bare er deltagere for å tjene inn penger til Kines cheerleaderlag.

- Vi har jo ikke juletre hjemme. Vi er veldig lite tradisjonsbundet og veldig lite religiøse, så juletre har vi ikke hatt. Vi er her for å tjene penger og få disse cheerleaderne til VM, sier en vinterkledd Drillo til Seher.no.

Datteren nikker bekreftende.

- Disse menneskene her er fra cheerleaderlaget mitt, og vi vil til VM, så derfor må vi tjene penger. Og da kom vi hit.

Drillos 15 år gamle datter, som ble europamester som junior i stunt i 2008, er vant til at pappa får oppmerksomhet, og under tirsdagens juletrepynting manket det ikke på ivrige pressefolk som ønsket å snakke med den populære idrettsprofilen. Likevel synes ikke Kine det er rart å ha en kjent pappa.

- Det er vel greit det egentlig. Jeg har ikke noe å sammenligne med, så det er litt vanskelig, humrer hun.

Du får vel kanskje mer tid sammen med ham nå i julen?

- Jeg får jo sett han en del til vanlig og, men det blir mer når jeg har ferie, for da er både han og jeg hjemme hele tiden, smiler hun.

I tillegg til Kine har Drillo to voksne sønner, og landslagstreneren innrømmer at det er litt annerledes å oppdra en tenåringsdatter.

- Jeg har jo ikke hatt en tenåringsdatter før, jeg har jo hatt to gutter jeg, vet du. Men foreløpig går det ganske bra, smiler hun.

Er det hun som holder deg ung?

- Tja, ja, jeg jobber jo med unge folk ellers og jeg. Jeg har noen gutter på landslaget som ikke er så gamle de heller, så det hjelper jo det

Ifølge Kine har hun så langt ikke fått så mange råd av pappa, hvertfall ikke når det gjelder sine sportslige interesser.
 
- Hun driver med en helt annen idrett en det jeg kan noe om, så det ordner hun selv. Hun er best uten ball, smiler Drillo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Ble bestefar i baksetet


Se videointervju med Drillo og datteren nedenfor:[obj:media:9229]