Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Drikker sæd fire ganger i uken

Stjerneparet ble overrasket over rådet fra legen.

OVERRASKET: Travis Barker og Kourtney Kardashian ønsker seg barn. I torsdagens episode av «The Kardashians» fikk duoen et overraskende råd. Foto: Jackson Lee / SplashNews / Pictures USA / NTB
OVERRASKET: Travis Barker og Kourtney Kardashian ønsker seg barn. I torsdagens episode av «The Kardashians» fikk duoen et overraskende råd. Foto: Jackson Lee / SplashNews / Pictures USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble realitystjerne Kourtney Kardashian (43) og trommeslager Travis Barker (46) gift for tredje gang. Bryllupet fant sted i Portofino i Italia, hvor de samlet både venner og familie.

Kjærligheten ser tilsynelatende ut til å blomstre mellom det forelskede ekteparet, og de er heller ikke fremmed for å vise følelsene sine for hverandre blant folk - noe blant annet familien har reagert på tidligere.

I den nye serien «The Kardashians» får vi også følge tett med på parets fertilitetsreise, og i torsdagens episode kommer Kardashian med en overraskende avsløring.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

- Drikke sæd

Fertilitetsreisen fortsatte for ekteparet og i episoden møtte de Martha Soffer, som er spesialist innen alternativ medisin. Siden den siste egguthentingen ikke var vellykket, måtte paret finne andre løsninger.

Under møtet fortalte 43-åringen at hun hadde smerter i skulderen, og etter hvert snakket de også om skjoldbruskkjertelnivået hennes. Det skriver blant andre E! News.

- Jeg kan ikke huske hva hun sa, om det var lavt eller høyt. Men hun fortalte oss, vel, hun fortalte meg, at det som ville hjelpe var å drikke sæd fire ganger i uka, forteller Kardashian i episoden, og referer til møtet med Soffer.

GIFTET SEG: Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg for tredje gang i Portofino i Italia. Foto: Fabio Piumetti / Pa Photos / NTB
GIFTET SEG: Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg for tredje gang i Portofino i Italia. Foto: Fabio Piumetti / Pa Photos / NTB Vis mer

Soffer skal ha humret av sitt litt uventede forslag, men det falt imidlertid i god jord hos Barker, og han la ikke skjul på at han var svært fornøyd med spesialistens råd.

- Jeg elsker denne legen, utbrøt han.

Paret fulgte trolig ikke sæd-rådet, men satset heller på en såkalt Panchakarma-rens, som kan ligne en juicerens. Det innebar at duoen måtte avstå fra trening, sex og koffein.

- Hensikten med denne rensingen er å få alle giftstoffene som er dypt inne i vevet vårt, ut av kroppene våre, for å kunne få egg av bedre kvalitet, forklarte Kardashian.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Gunstig for graviditet

Som Dagbladet tidligere har omtalt, har australske forskere ved Universitetet i Adelaide, har de funnet bevis for at jevn sædtilførsel, særlig gjennom munnen, er gunstig for graviditet.

Kvinnen skal nemlig ha lettere for å bli gravide og unngår oftere svangerskapskomplikasjoner.

Bladet New Scientist skriver at professor Gustaaf Dekker sammenlignet 41 gravide kvinner som hadde svangerskapsforgiftning med 44 som var gravide uten komplikasjoner.

Resultatet viste at 82 prosent av de som ikke hadde fått svangerskapsforgiftning, praktiserte fellatio, mot bare 44 prosent i den andre gruppen. Den beskyttende virkningen var størst dersom kvinnen svelget sæden.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Fellatio er en seksuell variasjonsform hvor penis blir kjærtegnet med munnen eller tungen, ifølge Store norske leksikon.

LES OGSÅ: - Jeg var «redd»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer