Drikker over 16 colaflasker per dag

- Nå har jeg snart vært i colaens sterke grep i 40 år.

COLA-DRIKKER: TV 2 Sportens Davy Wathne drikker mellom 16 og 18 flasker Coca Cola Zero hver eneste dag.  Foto: TV 2
COLA-DRIKKER: TV 2 Sportens Davy Wathne drikker mellom 16 og 18 flasker Coca Cola Zero hver eneste dag. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  TV 2s populære sportsprofil Davy Wathne (60) har aldri lagt skjul på sin elsk av Coca Cola, og tv-stjernen har tidligere innrømmet at han drikker i overkant mye av leskedrikken.

I et ferskt intervju med Dagbladet forteller 60-åringen at cola-vanene, eller uvanene, er ganske omfattende, og at han drikker mellom 16 og 18 Coca Cola Zero flasker hver eneste dag.

Wathne innrømmer også at han er fysisk avhengig av den brune leskedrikken, som han får i seg rundt 6 liter av hver dag.

- Jeg har kjørt i flere timer for å få tak i cola, og har vært umulig å leve sammen med i de periodene jeg har forsøkt å trappe ned. Nå har jeg snart vært i colaens sterke grep i 40 år. Det er ikke å anbefale. Mitt råd til unge i dag er å drikke vann, sier sportsprofilen til Dagbladet.

Wathnes cola-drikking startet allerede i studietiden for 20 år siden, og 60-åringen forteller at avhengigheten til og med har gått så langt at han har «kjørt flere timer om natta» for å få tak i favorittbrusen.
 
I 2003 gikk tv-profilen over til Coca Cola Zero, men selv om han har forsøkt å kutte drikken ved flere anledninger, klarer han det rett og slett ikke. 

60-åringen får rett og slett abstinens dersom han ikke drikker får Cola hver dag.

- Da kommer abstinensen. Jeg blir gretten, ufordragelig og oppfører meg som en premenstruell. Når jeg så drikker igjen, kjenner jeg det prikker i kroppen. Det er ren nytelse, men samtidig en bekreftelse på at jeg er helt avhengig av det stoffet som finnes i cola. Jeg tror jeg er blitt like karaktersvak som de som ligger under for sterke narkotiske stoffer eller alkohol, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var skummelt å oppleve