Drikker hver dag etter rusbehandlingen

«Fraiser»-stjernen Kelsey Grammer nekter å legge alkoholen bak seg for godt.

DRIKKER FORTSATT: Kelsey Grammer avslører at han - til tross for tidligere tunge alkoholproblemer - fremdeles drikker alkohol hver eneste dag.  Foto: Splash News
DRIKKER FORTSATT: Kelsey Grammer avslører at han - til tross for tidligere tunge alkoholproblemer - fremdeles drikker alkohol hver eneste dag. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Fraiser»-stjernen Kelsey Grammer (61) har en fortid med tungt alkohol- og rusmisbruk. Han har flere ganger blitt arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Problemene førte til at Hollywood-stjernen måtte få hjelp til å takle problemene, men i et nytt intervju med nettavisen The Times, avslører skuespilleren at han ikke lenger går til behandling.

- Jeg går ikke lenger til «anonyme alkoholikere»-møter, og jeg nyter fremdeles alkohol. Folk trenger å vite hvordan man skal gå videre og se ting på en annen måte. Jeg trenger mine fem minutter hver dag mens jeg nyter en drink, og da ønsker jeg at ingen forstyrrer meg, sier han under intervjuet, ifølge RadarOnline.com.

61-åringen har også tidligere blitt tatt for besittelse av kokain. Under intervjuet sier han at han har sluttet helt å bruke rusmiddelet. 

- Man leker med døden om man fortsetter den veien, sier han. 

Saken fortsetter nedenfor.

BAK LÅS OG SLÅ: Kelsey Grammer ble i 1988 arrestert for fyllekjøring og for besittelse av kokain. Han fikk 30 dager i fengsel. Foto: Ap
BAK LÅS OG SLÅ: Kelsey Grammer ble i 1988 arrestert for fyllekjøring og for besittelse av kokain. Han fikk 30 dager i fengsel. Foto: Ap Vis mer

Ødelagt av søsterens dødsfall

Kelsey har tidligere åpnet seg om at det var drapet av lillesøsteren Karen Elisa i 1975 som førte ham inn i en svært destruktiv periode. 

Den gang var skuespilleren kun 20 år gammel, mens søsteren var 18 år.

Det var seriemorderen Freddie Lee Glenn Jr. som tok livet av Karen, og samme år ble han dømt for å ha myrdet to andre personer. 

- Jeg klarte ikke tilgi meg selv for hennes død, avslørte han til Vanity Fair i fjor.

TV-stjernen sa videre at han følte skyld fordi han ikke hadde klart å beskytte lillesøsteren sin, som ble bortført, voldtatt og drept, selv om de ikke engang bodde i samme by da tragedien inntraff.

- Det er vanskelig å forklare, og det er ikke rasjonelt, men slik var det altså. Jeg kjenner mange som har mistet et søsken og som klandrer seg selv i etterkant, sa han. 

Saken fortsetter nedenfor.

ENORM SUKSESS: Kelsey Grammer er best kjent for rollen som Dr. Frasier Crane i komiserien «Frasier». Her sammen med motspillerne Peri Gilpin, David Hyde Pierce og Jane Leeves.  Foto: REUTERS
ENORM SUKSESS: Kelsey Grammer er best kjent for rollen som Dr. Frasier Crane i komiserien «Frasier». Her sammen med motspillerne Peri Gilpin, David Hyde Pierce og Jane Leeves. Foto: REUTERS Vis mer

Tragisk historie

I tillegg til den tragiske hendelsen for 41 år siden, ble skuespillerens far knivstukket og myrdet av en psykopat, mens hans to halvbrødre døde i en dykkeulykke. 

I 2010 gjennomgikk stjernen et stygt og bittert brudd med reality-stjernen Camille Grammer (47), men året etter fant han lykken på nytt. 

Da giftet han seg med flyvertinnen Kayte Walsh (35), og sammen har de barna Faith Evangeline Elisa (3) og Kelsey Gabriel Elias (2).

GIFTET SEG PÅ NYTT: I 2011 giftet Hollywood-stjernen seg med den 26 år yngre flyvertinnen Kayte Walsh.  Foto: Afp
GIFTET SEG PÅ NYTT: I 2011 giftet Hollywood-stjernen seg med den 26 år yngre flyvertinnen Kayte Walsh. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: «Ungkaren» ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer