SLITEN: Jordan skal være utslitt både fysisk og psykisk etter bruddet, og skal blant annet ha rast ned i vekt. Foto: All Over Press
SLITEN: Jordan skal være utslitt både fysisk og psykisk etter bruddet, og skal blant annet ha rast ned i vekt. Foto: All Over PressVis mer

Drikker hun bort sorgene?

Glamourmodellen ødela lydanlegg, blottet puppene og kysset to ukjente menn.

SEHER.NO: Det var i midten av mai at sjokknyheten kom om at den britiske glamourmodellen Katie "Jordan" Price (30) og ektemannen Peter André (36) går hver til sitt. 

Bruddet skal har tatt sitt toll på glamourmodellen, både fysisk og psykisk, og da hun fredag viste seg for første gang etter bruddet under en catwalkvisning, skal hun ha sjokkert publikum med sin syltynne kropp.

Tidligere har Peter Andre fortalt venner om Jordans glede over å gjøre ham sjalu, og at hennes oppførsel på fylla skal ha vært en av grunnene til at han ikke ønsket å fortsette forholdet.

Nå ser det imidlertid ut som om Price falt tilbake til gamle synder, og har funnet sin egen oppskrift på glemme ektemannen - nemlig å drukne sorgene i alkohol.

Ifølge Perez Hilton skal Jordan ha tatt seg en ordentlig fuktig tur på byen i helgen, hvor hun skal ha gitt blaffen i alt og alle...

30-åringen skal blant annet ha ødelagt et lydanlegg for rundt 10.000 kroner, etter å ha sølt drinken sin over det.
Ifølge kilder skal glamourmodellen i tillegg ha kysset på to ukjente menn på et utested, for så å avslutte med å blotte puppene for de andre i baren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Forholdet tok slutt