Drikker for å dempe skriket innenifra

- Det som redda meg litt, var det fundamentet jeg fikk fra muttern, forteller Vinni.

SNAKKER UT: Øyvind «Vinni» Sauvik er kjent som en som er glad i å ta seg en fest. I «Hver gang vi møtes» lørdag snakker han ut om sitt forhold til alkohol og narkotika. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SNAKKER UT: Øyvind «Vinni» Sauvik er kjent som en som er glad i å ta seg en fest. I «Hver gang vi møtes» lørdag snakker han ut om sitt forhold til alkohol og narkotika. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I lørdagens episode av TV 2s «Hver gang vi møtes» er det Øyvind «Vinni» Sauviks (36) tur til å bli hyllet av henholdsvis Halvdan Sivertsen (62), Bertine Zetlitz (36), Jan Eggum (60), Anne Grete Preus (54), Elvira Nikolaisen (31) og Øystein Dolmen (65).

Se Segoghør.nos opptak av Halvdan Sivertsens versjon av Vinnis «Lonesome Traveller» her!

I «Vinnes dag» snakker rapperen åpent om sitt forhold til alkohol og narkotika, et forhold som har preget hele karrieren hans, og gitt ham image som en bad guy.

- Jeg har et eller annet i meg som gjør at jeg har en trang til å stikke av, om hvorfor han har ruset seg.

Artisten tror det har noe å gjøre med energien han har inni seg.

- Jeg var jo ikke klar over at jeg lakk energi i det hele tatt før. Men det kanskje forklarer litt forholdet mitt til rus og rusmidler. Bare det å drikke, at det kanskje er for å dempe det drivet og freset, den buldringa. Det skriket jeg har inni meg, fortklarer han.

For Vinni er det en person som har vært ekstra viktig.

- Det som redda meg litt, var det fundamentet jeg fikk fra muttern, forteller den sympatiske rapperen og låtskriveren i programmet.

«Hver gang vi møtes» ser du på TV 2 lørdager klokken 20.00.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: George Clooney: - Jeg drikker for mye

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer