Drikker bort sorgene på partyferie

Rihanna drikker seg full hver kveld etter bestemorens bortgang.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) har nærmest jobbet non-stop de siste årene, og ble i mai lagt inn på sykehus og behandlet for utmattelse og dehydrering.

24-åringen skal også være utslitt etter mange sene festkvelder.  

Flere av Rihannas nærmeste frykter hun nå fester vekk sorgene etter at hennes elskede bestemor Clara Dolly Brathwaite døde av kreft etter Rihannas (24) konsert i Holmenkollen i begynnelsen av juli.

- Rihanna var veldig nær bestemoren sin. Nå bruker hun festene til å rømme, så hun slipper å tenke på bestemoren, sier en venn til Radaronline.

Sangerens nærmeste mener stjernens livsstil har vært ute av kontroll i lang tid.

- Festingen hennes var ute av kontroll før Dolly døde. Rihanna taklet ikke at hun var syk og tanken på å miste henne var overveldende.

Nylig så det ut til at hun skulle unne seg en velfortjent ferie for å lade batteriene, men istedet fortsetter Rihanna sitt ville partyliv.

«Where have you been»-stjernen dro sammen med gode venner til hjemlandet Barbados, og etter mye moro i bølgene dro reisefølget videre til Italia der de leide en gigantisk yacht.  

Skjønnheten boltret seg på dekk med venninnene og koste seg ut i de sene nattetimer med champagne og drinker. Men ikke alle setter pris på Rihannas feriefester.

- De sang og danset til solen kom opp. Hun er en flott jente, men mannskapet får bare noen få timers søvn hver natt. De må passe på så ingen blir for fulle og faller i sjøen, sier en kilde til The Sun. 

Vennegjengen skal også ha tatt godt for seg i barskapet og Rihanna skal ha bestilt 25 flasker Champagne, ti flasker tequila og over 60 flasker med øl.

24-åringen er glad i å vise seg frem og har tidligere lagt ut svært dristige bikinibilder av seg selv på ferie. Også denne gangen viste hun seg frem på noen lettkledde bilder som hun delte med fansen på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg elsker Norge!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer