Drew og Diaz med narko!

"Charlies engler"-kollegene Cameron Diaz og Drew Barrymore trengte mer enn sol og sjø for å koble av på stranda.

VENNINNER: Gode venner med felles interesser. Men kanskje litt dårlig innflytelse på hverandre.. Foto: All Over Press
VENNINNER: Gode venner med felles interesser. Men kanskje litt dårlig innflytelse på hverandre.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Røyker rev!


SEHER.NO: Ikke akkurat et karrieretrekk? Cameron (34) og Drew (32) var på ferie på Hawaii og ble fotografert på stranden mens de sitter i bikini og røyker en "rev".


Det er det omstridte nettstedet perezhilton.com som legger ut disse bildene. Se flere bilder av de urterøykende jentene her. (ekstern lenke)


Begge to er kjent i hollywoods partymiljø. Også Camerons ex-kjæreste Justin Timerlake har tidligere innrømmet å både røyket og innhalert cannabis.


Drew Barrymore har en lang livshistorie med dop og avhengighet. Etter en dokumentar om familien hennes, og deres plager med mentale forstyrrelser og avhengighet, har hun vært redd for å få barn tilfelle de ville arve noen av disse lidelsene..


Drew og Cam har kjent hverandre lenge, og spilte sammen i blant annet i filmene Charlie's Angels. Drew var bare sju år da hun slo igjennom som lille Gertie i filmen E.T. Hun var på fylla allerede som 11 åring. Cameron startet sin karriere som fotomodell, og slo igjennom i filmen "The Mask" sammen med Jim Carrey.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer