<strong>LYKKEN BRAST:</strong> Drew Barrymore og Will Kopelman gikk hver til sitt i april. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Drew Barrymore og Will Kopelman gikk hver til sitt i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drew Barrymore skammer seg over skilsmissen

Letter på sløret om bruddet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist måned bekreftet Drew Barrymore (41) og Will Kopelman (37) at de hadde gått fra hverandre etter mindre enn fire år som ektepar.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør av vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte skuespilleren til People.com den gang.

Nå letter åpner Hollywood-stjernen seg for første gang om følelsene rundt bruddet.

- Jeg brukte ordet «mislykket» i pressemeldingen fordi det er så ærlig. Når man skiller seg, så tenker man: «Jeg har mislykkes. Jeg er mislykket».

- Det er skamfullt og hardt å gå gjennom, til og med privat, forteller hun til Chelsea Handler på hennes talkshow «Chelsea», ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SETTER BARNA FØRST:</strong> - Barna våre er hele universet vårt og vi ser frem til å leve resten av livet med dem som første prioritet, sa Drew i da bruddet ble kjent i april. Her med datteren Olive.

 Foto: NTB Scanpix
SETTER BARNA FØRST: - Barna våre er hele universet vårt og vi ser frem til å leve resten av livet med dem som første prioritet, sa Drew i da bruddet ble kjent i april. Her med datteren Olive. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke klar for å date

Videre sier Barrymore at hun prøver å sette en fot foran den andre, men er den første til å innrømme at det er smertefullt å gå gjennom en skilsmisse.

- Det er en tøff tid. Det er en vanskelig ting å gjennomgå. Det er som om man har blitt satt på et rivjern og hvert sekund tenker: «Ah! Dette var ikke planen!»

Til tross for de vonde stundene har Hollywood-stjernen også mottatt enorm støtte fra venner og fans.

- Det har gitt meg en veldig god følelse av noe positivt, og det er helt mottsatt av hvordan jeg føler meg på innsiden. Alle har bare vært så avslappede, snille og forståelsefulle rundt det hele, og det har roet min egen frykt og demoner om hvordan vi burde takle ting i livet, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FILMSUKSESS:</strong> Sammen med Lucy Liu og Cameron Diaz gjorde Drew Barrymore stor suksess i Charlie&amp;amp;#039;s Angels-filmene. Foto: Heritage
FILMSUKSESS: Sammen med Lucy Liu og Cameron Diaz gjorde Drew Barrymore stor suksess i Charlie&amp;#039;s Angels-filmene. Foto: Heritage Vis mer

Men mens Drew gjør sitt beste for å komme seg videre i livet, så har hun absolutt ingen planer om å begynne å date igjen med det første.

- Det jeg ønsker meg nå er tid med gode venninner.

Barrymore og Kopelman giftet seg i en overdådig seremoni i California i juni 2012, og har døtrene Olive (3) og Frankie (23 mnd) sammen.

Dette er Drew Barrymores lengste ekteskap.

I 1994 var hun gift med bartenderen Jeremy Thomas i kun seks uker.

I juli 2001 giftet hun seg med komikeren Tom Green (44), men han søkte om skilsmisse kun fem måneder senere.

LES OGSÅ: Cameron Diaz letter endelig på sløret om ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer