<strong>ENDELIG LYKKELIG:</strong> Selv om Drew Barrymore hadde en trøblete barndom og et dårlig forhold til foreldrene sine, så ville hun ikke forandret på noen ting i livet sitt.
 Foto: All Access Photo/Splash News/ All Over Press
ENDELIG LYKKELIG: Selv om Drew Barrymore hadde en trøblete barndom og et dårlig forhold til foreldrene sine, så ville hun ikke forandret på noen ting i livet sitt. Foto: All Access Photo/Splash News/ All Over Press Vis mer

Drew Barrymore om sin vanskelige oppvekst

- Jeg hadde egentlig ikke foreldre, sier hun i nytt intervju.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april i fjor ble Drew Barrymore (39) og ektemannen Will Kopelman foreldre til lille Frankie, og datteren deres Olive (2) fikk en lillesøster og ny lekekamerat.

Hollywood-stjernen hadde selv et svært anstrengt forhold til sine egne foreldre John og Jaid, og nå forteller Drew at det har hjulpet henne å innse hva som skal til for å bli en god mor til sine egne døtre.

- Jeg hadde egentlig ikke foreldre. Derfor er det viktig for meg å bli en god og tilstedeværende mor, forteller hun i et intervju med Moore magazine, ifølge Contactmusic.com.

Inn og ut av rehab

<strong>FORLOT FAMILIEN:</strong> Drews filmstjerne-far, John, gikk inn og ut av fengsel for narkoforbrytelser før han døde av kreft i 2004. Foto: All Over Press
FORLOT FAMILIEN: Drews filmstjerne-far, John, gikk inn og ut av fengsel for narkoforbrytelser før han døde av kreft i 2004. Foto: All Over Press Vis mer

Drew startet allerede som skuespiller bare 11 måneder gammel, og fikk gjennombruddet i «ET: The Extraterrestrial» som seksåring.

Men å bli kjendis i så ung alder, uten ansvarlige foreldre som stilte opp, førte henne ut på farlige veier.

Den lille jenta begynte å drikke alkohol allerede som niåring, røyket marijuhana som 11-åring og tok kokain som 12-åring. Dette førte til flere opphold på rehabiliteringssenter før hun endelig kom seg ut av rushelvete.

- Å ikke ha foreldre ødela kanskje mye av ungdomstiden min, men det skal bli min største fordel som voksen, sier hun.

<strong>ELSKER FAMILIEN:</strong> Drew og ektemannen på shopping i Hollywood med sin eldste datter Olive. Foto: All Over Press
ELSKER FAMILIEN: Drew og ektemannen på shopping i Hollywood med sin eldste datter Olive. Foto: All Over Press Vis mer

Men til tross for sin trøblete oppvekst hevder «Charlie's Angels»-stjernen at hun ikke ville forandret på noe som helst i livet sitt.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det fordi jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det.

- Selv om jeg kanskje var en slem pike noen ganger, så var jeg aldri et dårlig menneske, sier hun i intervjuet.

<strong>Code:</strong> PEOPX8- P43-8-240603, Los Angeles, USA, 06.2003: Lucy Liu, Cameron Diaz and Drew Barrymore star in the exciting action sequel Charlies Angels: Full Throttle.
All Over Press/People In Pictures Foto: All Over Press
Code: PEOPX8- P43-8-240603, Los Angeles, USA, 06.2003: Lucy Liu, Cameron Diaz and Drew Barrymore star in the exciting action sequel Charlies Angels: Full Throttle. All Over Press/People In Pictures Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Drew Barrymores søster funnet død i bakgate

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer