<strong>LYKKELIG GIFT:</strong> Drew Barrymore og Will Kopelman traff hverandre i 2011. Året etter giftet de seg, og nå er de tobarnsforeldre.  Foto: SipaUSA
LYKKELIG GIFT: Drew Barrymore og Will Kopelman traff hverandre i 2011. Året etter giftet de seg, og nå er de tobarnsforeldre. Foto: SipaUSA Vis mer

Drew Barrymore led av fødselsdepresjon

- Det var veldig utfordrende og jeg følte meg overveldet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stadig flere kjendismødre står frem og forteller at alt ikke bare har vært en glede etter å ha fått et etterlengtet barn. Mange opplever nemlig ulike grader av fødselsdepresjon.

Sist uke ble det kjent at skuespilleren Hayden Panettiere (26), som fødte datteren Kaya i desember, ble innlagt for å håndtere sin fødselsdepresjon.

- Hayden Panettiere har frivillig søkt profesjonell hjelp på et behandlingssenter for sin fødselsdepresjon. Hun ber media respektere privatlivet hennes, stod det i en pressemelding hun sendte ut.

Nå avslører også Hollywood-stjernen Drew Barrymore (40) at hun hadde en vanskelig periode etter at datter nummer to kom til verden.

Saken forsetter under bildet.

<strong>TOBARNSMOR:</strong> Drew Barrymore elsker morsrollen, men fikk seg en knekk etter at datteren Frankie ble født. Her er mor og datter i et søtt øyeblikk sammen. Foto: Xposure
TOBARNSMOR: Drew Barrymore elsker morsrollen, men fikk seg en knekk etter at datteren Frankie ble født. Her er mor og datter i et søtt øyeblikk sammen. Foto: Xposure Vis mer

 

 

Rollen som mor er alt for Drew, som selv hadde et anstrengt forhold til sine egne foreldre, og levde et rebelsk liv som gjorde henne dopavhengig allerede som 12-åring.

I dag elsker 40-åringen familielivet sammen med ektemannen Will Kopelman (38) og døtrene Olive (3) og Frankie (18 mnd). Men likevel merket hun at noe ikke helt var som det skulle etter fødselen til sistemann.

- Jeg fikk ikke fødselsdepresjon første gang jeg fødte, så jeg forsto ikke hva det var for jeg følte meg fantastisk. Men andre gang føltes det mer som: Oj, wow, nå skjønner jeg hva folk snakker om, forteller hun til People.com.

- Det er en annerledes type overveldende følelse med barn nummer to. Jeg havnet virkelig bak skyen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HJERTEKNUSER:</strong> Barrymores eldste datter Olive koser seg på hesteryggen i en park i Los Angeles. Foto: Splash News
HJERTEKNUSER: Barrymores eldste datter Olive koser seg på hesteryggen i en park i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer

Den travle skuespilleren følte seg dratt i alle retninger da hun plutselig måtte sjonglere mellom filminnspilling, promtering av ny bok og å være tilstedeværende kone og mor til to små jenter.

- Jeg tenkte først at jeg måtte finne ut hvor det var viktigst for meg å være. Det ideelle ville jo vært å dele opp 50/50, men livet fungerer ikke på den måten. Livet er rotete.

- Det var veldig utfordrende og jeg følte meg overveldet. Jeg tok en rekke valg og jeg forandret definitivt jobblivet mitt sånn at det passet inn til morsrollen, sier hun til nettstedet.

Barrymore tipper fødselsdepresjonen hennes varte i rundt seks måneder, noe hun beskriver som relativt «kort». I dag er hun glad for opplevelsen fordi den hele tiden minner henne på om å leve i nuet og hvilke ting i livet som er viktige.

<strong>KJENT TREKLØVER:</strong> Barrymore gjorde stor suksess i Charlie&amp;amp;amp;amp;#039;s Angels-filmene sammen med Lucy Liu og Cameron Diaz.  Foto: All Over Press
KJENT TREKLØVER: Barrymore gjorde stor suksess i Charlie&amp;amp;amp;#039;s Angels-filmene sammen med Lucy Liu og Cameron Diaz. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Jenny Skavlan er gravid

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer