Drew Barrymore fikk en overraskelse hun sent vil glemme

Hollywood-stjernen reagerte med vantro da hun møtte Katy Perry på den røde løperen.

Publisert

SEOGHØR.NO: De fleste internasjonale artister har kallenavn på fansen. Lady Gaga har sine «little monsters», Justin Bieber har sine «beliebers» og One Direction har sine «directioners».

I superstjernen Katy Perrys tilfelle har fansen døpt seg selv til «Katy Cats», og det er mange av dem.

På Twitter har Katy over 93 millioner følgere, noe som gjør at hun er den mest fulgte personen på hele nettstedet. Hakk i hæl er Justin Bieber, med 88 millioner. 

Bildebonanza på rød løper

Det er imidlertid ikke bare «oss dødelige» som lar oss fascinere av superstjernen. Da Katy stilte på rød løper lørdag kveld i forbindelse med «Children's Hospital Once Upon A Time»-gallaen, kom en skuespiller ut av fan-skapet.

For da Hollywood-stjernen Drew Barrymore så Katy gå ned løperen, benyttet hun sjansen til å få tidenes selfie. Det skriver Huffington Post

Drew, kjent fra «Never Been Kissed » og «The Wedding Singer», skulle også på gallaen.  På hennes Instagram virker det som det å møte Katy var større enn å delta.

STORT: Drew Barrymore synes åpenbart at det var stas å møte Katy Perry.  Foto: Pa Photos
STORT: Drew Barrymore synes åpenbart at det var stas å møte Katy Perry. Foto: Pa Photos Vis mer

Det er ikke bare Drew som er fan, noe hun selv forteller under selfien hun la ut på sosiale medier. Bildet har fått over 160 000 likerklikk.

«Oh yeah! Dette skjedde!!! Katy Perry, som også representerer barnesykehuset i Los Angeles, på gallaen i kveld!! Elsker henne. #roar. Jeg og døtrene mine hører på musikken hennes med mye glede», skriver Drew i det hyllende innlegget.

Etter at selfien var tatt, opptrådte Katy på gallaen. Ifølge Business Wire tjente de inn over fire millioner dollar, som er øremerket pediatrisk forskning. 

Ikke første gang

Dette er på langt nær første gang kjendisselfier skaper overskrifter verden over.

Det mest berømte eksempelet må være da talkshow-dronninga Ellen DeGeneres under Oscar-sendinga i 2014 tok tidenes selfie, som på daværende tidspunkt ble den mest delte meldingen på Twitter noen sinne.

Julia Roberts, Meryl Streep, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt og Kevin Spacey krøp tett sammen for å få plass på samme bilde.

En rekke kjendiser har også pådratt seg oppmerksomhet for å ha dukket opp i andre menneskers bilder, som heter å «fotobombe».

George Glooney (52) er kjent for sine mange spøker med andre Hollywood-kjendiser. I oktober 2013 slo han atter en gang til. 

Da Jerry Seinfeld og kona Jessica skulle fotograferes sammen med Steven Spielberg av Getty Images, dukket plutselig «The Descendants»-stjernen opp på bildet bak de andre med en grimase - uten at de fikk det med seg.

Tidligere i år ble realitystjerna Kourtney Kardashian også fotobombet. Da Glamour Women of the Year Awards ble arrangert i London, var hun og en rekke celebriteter inntok den røde løperen.

TV-profilen fikk ikke sole seg i glansen fra blitsregnet alene, skrev Daily Mail. Ifølge tabloidavisen ble nemlig den amerikanske kjendisen «fotobombet» av skuespiller Jennifer Saunders (57) - kjent fra den britiske kultserien «Absolutt fabelaktig».

- Hun er kanskje en av verdens største realitystjerner, men Kourtney Kardashian ble likevel overskygget av «Absolutely Fabulous»-stjernen Jennifer Saunders, skrev avisen.

LES OGSÅ: Jared Leto stjal glansen fra Diane Kruger 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer