FILMET: Britney Spears, Kevin Spacey og Uma Thurman er blant stjernene som har blitt snikfilmet av Ready to Roll Transportation.
FILMET: Britney Spears, Kevin Spacey og Uma Thurman er blant stjernene som har blitt snikfilmet av Ready to Roll Transportation. Vis mer

Drev ulovlig baksetefilming

Limoselskapet filmet kjendiskundene uten at de visste det.

SEHER.NO: Når Britney Spears endelig var på vei bak sotede vinduer i limoen, trodde hun nok at hun var fri for nysgjerrige øyne og kameralinser, og kunne slappe av og snakke fritt. Men den gang ei. Nå kan snart hun med flere bli avslørt på videotape.

For nylig ble Kenny Nervik, rutinert limosjåfør hos Ready to Roll Transportation, pågrepet av politiet som mistenkt for å ha misbrukt barna sine. 

I anledning arrestasjonen har også limoselskapets blitt avslørt som lovbryter.

Ifølge TMZ, så er det kona til den arresterte limosjåføren som har lekket den sjokkerende avsløringen. Nemlig at det lukseriøse transportselskapet filmer sine kunder mens de befinner seg i limosinene. Uten at kundene selv er klar over det.

Selskapet skal også ha tatt vare på alle opptakene fra turene, også dette uten kundenes viten. Slike video-opptak kan de tjene mye penger på. Men foreløpig ser det ikke ut til at selsskapet har lekket noen.
Og skandale-prinsessen Britney er langt ifra den eneste stjernekunden. For Ready to Roll, som er et av New Yorks største transportbyråer, er kjent for å frakte flere av verdens største superstjerner til og fra ulike steder og arrangementer når de er i storbyen.

Blant de mange stjernene som har blitt fraktet rundt av Ready to Roll, er som nevnt Britney Spears, og blant annet Uma Thurman og Ethan Hawke.

I tillegg skal Oscar-vinneren Kevin Spacey ha blitt kjørt av den arresterte Nervik selv ved flere tilfeller over mange år.

Ready to Roll hevder i sitt forsvar at filmingen gjøres med kundenes viten, fordi de skrur på et grønt lys i bilen når kameraet kjører.

Årsaken til filmingen skal være at kundene ikke skal kunne lure seg unna betaling. Men det forklarer lite om hvorfor de beholder video-opptakene. 

Tranportselskapet har ikke villet kommentere om kjendisene også har blitt lyd-tapet.

LES OGSÅ: - Spacey dropper Diana-film