Drepte moren med samuraisverd

- Jeg drepte henne ikke. Jeg drepte demonen inni henne

- GUD BA MEG GJØRE DET: Michael Brea hevder Gud ba ham drepe sin egen mor, og at moren var blitt besatt av en demon.
- GUD BA MEG GJØRE DET: Michael Brea hevder Gud ba ham drepe sin egen mor, og at moren var blitt besatt av en demon. Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen Michael Brea (31) har tilstått å ha brutalt drept sin egen mor med et samurai sved.

Brea hevder Gud ba ham gjøre det, og at moren han var blitt besatt av en demon.

- Jeg drepte henne ikke. Jeg drepte demonen inni henne, sier Michael til Daily News i et intervju fra fengselssykehuset Bellevue, hvor han blir psykologisk evaluert.

31-åringen forteller at han hørte stemmer i hodet, blant annet fra Gud, som ba ham angripe moren Yannick (55). Han gikk til angrep mandag kveld, i leiligheten som de delte i Brooklyn.

- Hun hørtes ut som en demon. Jeg spurte «Tror du på Gud?», hun sa «Nei, Michael, Nei». Og så begynte hun å skrike. Det var da jeg angrep henne. Men jeg ville ikke at hun skulle dø med en gang. Jeg ville gi henne tid til å komme på den rette siden med Gud først, sier han.

Da politiet ankom åstedet, visste Brea -  som har spilt i både TV-serien «Ugly Betty» og filmen «Step Up: 3D» - likevel at han kom til å ha nok tid til å fullføre jobben.

- Jeg visste at de ikke ville åpne døren og stoppe meg, fordi åndene beskyttet meg. Jeg bare fortsatte å kutte henne opp. Ingen kunne stoppe meg. Jeg gjorde Guds arbeid.

Brea er nå tiltalt for mord, og ulovlig innehavlese av våpen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fant skuespillerens mor med avkappet hode