USA:

Drepte kjæresten - giftet seg med faren

En grotesk drapssak fra 2019 får ny oppmerksomhet, etter at enda en person har innrømmet å ha deltatt i drapshandlingene.

DØMT: F.v. Amanda Michelle Naylor McClure, Larry Paul McClure og Anna Marie Choudhary er alle dømt for drapet på John Thomas McGuire. Foto: West Virginia Regional Jail
DØMT: F.v. Amanda Michelle Naylor McClure, Larry Paul McClure og Anna Marie Choudhary er alle dømt for drapet på John Thomas McGuire. Foto: West Virginia Regional Jail Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble 33 år gamle Anna Marie Choudhary fra West Virginia dømt til 40 år i fengsel, for sin rolle i en grotesk drapssak som fant sted i februar 2019.

Choudharys søster, Amanda Michelle Naylor McClure, drepte kjæresten sin, John Thomas McGuire, slik at hun kunne gifte seg med sin egen far, Larry Paul McClure (55).

55-åringen skal ha «datet» Amanda mens de begge to bodde i Minnesota, og ble dømt til livstid for drapet i juli, en måned etter at Amanda hadde erkjent straffskyld for forsettlig drap på kjæresten.

Skjulte liket

Det skulle gå syv måneder fra selve drapet fant sted, til liket av John ble funnet.

Den drepte ble funnet etter at Larry hadde fortalt politiet hvor det lå. Overfor lokalavisen Bluefield Daily Telegraph, som er gjengitt av People, har politiet innrømmet at trioen hadde sluppet unna hvis kortene ikke hadde blitt lagt på bordet.

MODENA: Amanda Knox er tilbake i Italia for første gang siden hun ble frikjent for drapet på sin venninne, Meredith Kercher. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen, Dagbladet TV Vis mer

Var samlet

I dagene før drapet skal alle fire ha reist på tur sammen til tettstedet Skygusty, hvor de prøvde å koke sammen metamfetamin, men uten å lykkes.

Under rettssaken forklarte Choudhary at de fire hadde startet med et «tillitsspill», der den nå drepte mannen ble bundet fast. Umiddelbart etterpå skal han ha blitt slått i hodet med en vinflaske.

Torturen skal ha fortsatt i tre dager, før John til slutt ble kvalt med en søppelsekk.

I retten innrømmet Larry at han hadde utsatt offeret for «to eller tre dager med helvete».

Mens Larry soner livstid for overlagt drap, har også Amanda fått 40 år i fengsel, som er den høyeste straffen som er mulig å gi for forsettlig drap.

LES OGSÅ: På innsiden av krim-dronningens luksushytte

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer