Drepte Hudsons familie

Jennifer Hudsons svoger dømt for drap.

LETTET: Etter flere uker i rettssalen skal Jennifer Hudson nå være svært lettet over at svogeren ble funnet skyldig i drapene på familien hennes.  Foto: All Over Press
LETTET: Etter flere uker i rettssalen skal Jennifer Hudson nå være svært lettet over at svogeren ble funnet skyldig i drapene på familien hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag ettermiddag ble William Balfour dømt for tre drap som fant sted i 2008. De grufulle drapene rystet Chicago og skuespiller Jennifer Hudson (30) ble knust da hun skjønte at de drepte var hennes mor, bror og syv år gamle nevø.

Morderen var tidligere gift med «Dreamgirls»-skuespillerens søster Julia, og skal ha drept familien hennes fordi han trodde hun var blitt sammen med en ny mann.

Hudson skal flere ganger ha brutt sammen under rettssaken og unnskylde seg da de viste bilder fra de groteske åstedene.

Etter rettssaken kom Hudson-familien med en uttalelse til pressen.

- Vi i Hudson-familien ber for Balfour-familien. Vi har alle opplevde tragiske tap i denne tragedien. Vi håper Gud tilgir Mr. Balfour for hans grusomme handlinger og få hjertet hans til å angre en dag.

Straffeutmålingen er ennå ikke klar, men Balfour risikerer å tilbringe resten av livet i fengsel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Advarte søsteren før drapene 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer