Drepte han Anna Nicole?

Howard K. Sterk er tiltalt for å ha forsynt Playboy-modellen med dop...

DØDE AV OVERDOSE: Anna Nicole Smith døde av en overdose i 2007. Her med elskeren og advokaten Howard K. Stern, som nå er siktet for å ha forsynt henne med narkotiske stoffer.  Foto: All Over Press
DØDE AV OVERDOSE: Anna Nicole Smith døde av en overdose i 2007. Her med elskeren og advokaten Howard K. Stern, som nå er siktet for å ha forsynt henne med narkotiske stoffer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mer enn to år etter Playboy-stjernen Anna Nicole Smiths fatale narkooverdose, ser det ut til at det endelig begynner å bli en oppklaring i saken.

Torsdag denne uken ble nemlig hennes advokat og elsker, Howard K. Sterk, tiltalt  for å ha vært en av tre som skal ha forsynt og gjort nakenmodellen avhengig av narkotiske stoffer mellom juni 2004 og januar 2007, skriver TMZ.com.

Stern, som lenge har vært mistenkt i saken, men tidligere har nektet for å ha noe som helst med Anna Nicoles dødsfall å gjøre, risikerer nå lang fengselsstraff.

I tillegg til Playboymodellens elsker, er også legene Sandeep Kapoor og Khristine Eroshevich siktet i saken. De skal ha skrevet ut medikamenter til Smith uten at hun hadde lovlige resepter.

De to legene skal også ha blitt tiltalt for å ha skaffet Smith falske resepter gjennom "svindel og løgn".

Alle de tre siktede i saken har nå fått en kausjon på 140.000 kroner hver.

Los Angeles narkopoliti skal ha funnet ut at ulovlighetene da de raidet kontorene til Kapoor torsdag ettermiddag. De skal angivelig ha håpet å finne bevis slik at de kunne sikte allerede mistenkte Stern.

Anna Nicole døde av en uheldig overdose metadon blandet med slankemiddelet Slim-Fast i januar 2007 på Bahamas.

Før hun døde skal hun ha sagt at hun fryktet at det var Howard som gjorde at sønnen Daniel tok en overdose og døde høsten 2006.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fikk metadon da hun var gravid