Karla Pardini:

Drept etter mystisk samtale

«Grusom verden».

FUNNET DØD: Karla Pardini ble funnet drept i nærheten av hjemmet sitt. Foto: Skjermdump fra TikTok
FUNNET DØD: Karla Pardini ble funnet drept i nærheten av hjemmet sitt. Foto: Skjermdump fra TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TikTok-stjernen Karla Pardini (21) fra Mexico ble skutt og drept utenfor sitt eget hjem. Det melder flere medier, deriblant Mirror.

21-åringen skal ha mottatt en telefon sent på kvelden som ba henne om å komme ut fra hjemmet sitt. Kort tid etter ble hun skutt.

Ifølge den britiske avisen har Pardinis mor uttalt at datteren ble ringt rundt 22.30 forrige tirsdag før hun deretter forlot hjemmet sitt. Hun kom aldri hjem igjen.

Vitner som befant seg i området rundt tidspunktet for drapet har fortalt til politiet at de så flere bevæpnede personer rundt i området før Pardini ble funnet drept, ifølge Mirror.

- Stor diskresjon

Ifølge Statsadvokatens kontor i Sinaloa ble 21-åringen utsatt for et bakholdsangrep og skutt flere ganger i nærheten av hjemmet sitt i Culiacán.

- Vi etterforsker saken som et femicide (drap på kvinner på bakgrunn av kjønnet sitt, journ.anm.) fordi hun var utsatt og i en hjelpesløs situasjon da angrepet fant sted, informerer aktor Sara Bruna Quiñonez.

- Vi etterforsker fremdeles med stor diskresjon for å ikke alarmere den potensielle gjerningspersonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer