Dreadsene forsvant da Bertrand kom på besøk

Etter 12 år kan ikke Geir gjemme seg bak dreadsene sine lenger, når han settes på prøve i «Bertrands metode».

SEOGHØR.NO: Erik Bertrand Larssen har coachet stjerner som Suzann «Tutta» Pettersen (33), Petter Northug (29) og Martin Johnsrud Sundby (30), men i «Bertrands metode» på TV3 er det vanlige folk han hjelper.

I ukens episode har turen kommet til Geir Sand Nilsen (34), som er gründer og jobber med innovasjon. Geir har høye ambisjoner, men mener at det faktum at han stammer er et hinder for ham i karrieren.

Likevel er det «dreadsene» hans som mentaltrener Erik Bertrand Larssen utfordrer ham  til å klippe av seg. Geir har hatt denne frisyren i 12 år, helt siden en kamerat foreslo at han skulle ta dreads under en backpacker-tur i Thailand.

Se møtet der Erik Betrand utfordrer Geir til å klippe seg øverst i saken!

- Jeg er redd for at hvis jeg fjerner dreadsene, så kommer alle andre feil mer fram, innrømmer Geir i episoden.

Saken fortsetter under bildet.

SKEPTISK: Geir Sand Nilsen, som stammer, har drevet i businessverdenen i mange år med dreads. I «Bertrands metode» er han skeptisk til Erik Bertrand Larssens (t.v) idé om å endre utseende for å forbedre seg selv. Foto: TV3
SKEPTISK: Geir Sand Nilsen, som stammer, har drevet i businessverdenen i mange år med dreads. I «Bertrands metode» er han skeptisk til Erik Bertrand Larssens (t.v) idé om å endre utseende for å forbedre seg selv. Foto: TV3 Vis mer

- Lurte på hva som ville skje uten dreads

34-åringen, som bor i Oslo, forteller til Seoghør.no hva som gikk gjennom hodet hans da han måtte ta stilling til Erik Bertrands «dreads-utfordring».

- En dreadsfrisyre er et veldig synlig element. Jeg tenkte på hva som ville skje om jeg fjerner den, da er jeg ikke «han med håret» lenger. Blir jeg «han som stammer», eller bare en i mengden?, minnes Geir at han tenkte.

Gründeren forteller at han forventet at mentaltreneren ville ønske at han skulle klippe seg, og kle seg penere. Etter å ha vært i businessverdenen med dreads i mange år, tenkte Geir det kunne være på tide å prøve det som «streiting» også.

- Før programmet, hadde jeg lovet meg selv å være med fullt ut. Da måtte jeg også ta håret. «Skjerp deg, du må bare kjøre på», sa jeg til meg selv, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

UT AV KOMFORTSONEN: En sentral idé for mentaltrener Erik Bertrand Larssen (t.h), er at folk ofte må ut av komfortsonen sin når de vil endre seg. Geir Sand Nilsen fikk dreads i starten av 20-årene, men 12 år senere var det stopp. Foto: TV3
UT AV KOMFORTSONEN: En sentral idé for mentaltrener Erik Bertrand Larssen (t.h), er at folk ofte må ut av komfortsonen sin når de vil endre seg. Geir Sand Nilsen fikk dreads i starten av 20-årene, men 12 år senere var det stopp. Foto: TV3 Vis mer

Geir var skeptisk til om dét å kvitte seg med den trofaste frisyren, ville hjelpe ham i karrieren.

- Håret var noe som gjorde meg til meg, jeg mente ikke at det automatisk ville hjelpe å klippe seg. Men jeg måtte nesten «gunne på» og prøve det, forteller han.

I dag er han gründer og CEO i 100x (100tim.es), et prosjekt som skal skape og bygge opp 100 teknologiske vekstsselskaper.

- Jeg har blitt bedre og føler meg bra. Det har funket bra. Konklusjonen min har vært at det viktigste ikke er det ytre, men hvordan det ytre gjør at du føler deg. Jeg kan ikke dvele ved forskjellene mellom livet med og uten dreads, men være den beste utgaven av den jeg er i dag, fastslår Geir overfor Seoghør.no.

Hvordan det går med Geir, både med og uten dreads, kan du se i «Bertrands metode» på TV3 torsdag klokken 20.30!

bloggen sin har Geir Sand Nilsen også formulert erfaringene sine fra programmet i skriftlig form.

Nedenfor kan du se hvordan Camilla Holand, som fikk hjelp i «Bertrands metode» forrige uke, tok et skikkelig oppgjør med vektproblemene sine:

Se intervju med Erik Bertrand Larssen og de to første deltakerne i «Bertrands metode»:

LES OGSÅ: Ektepar fra Enebakk gikk ned 304 kilo

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.