OPP OG NED: Renee raste ned i vekt etter å ha spilt inn "Bridget Jones"-filmene. Disse bildene er fra tidligere. Foto: AP/Scanpix
OPP OG NED: Renee raste ned i vekt etter å ha spilt inn "Bridget Jones"-filmene. Disse bildene er fra tidligere. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Dratt ting litt for langt

Renee Zelwegger fortsetter å rase ned i vekt.

SEHER.NO: Den Renee Zelwegger (38) ankom den røde løperen under årets Oscar-utdeling, fikk hun svært mye oppmerksomhet.

Men vet var verken den diamantbesatte Carolina Herrera-kjolen eller den trendy, korte sveisen som ble årets snakkis.

Nok en gang ble kroppen hennes temaet...

For Zelwegger fortsetter å rase ned i vekt, og Daily Mail skriver at "Bridget Jones"-stjernen nå har blitt smertelig tynn.

- Hun så virkelig ut som en moderne Hollywood-stjerne på den røde løperen, men det var den lille, beinete kroppen hennes som fikk mest oppmerksomhet, skriver avisa.

Videre forteller de at en opptreden på Oscar-utdelingen får mange stjerner til å trene og slanke seg i forkant.

- ...Men det ser ut som om Renee Zellweger kanskje har dratt ting litt for langt, noe hun viste da hun viste frem den supertynne figuren sin utenfor Kodak Theatre.

Til nevnte avis har hun tidligere snakket ut om den drastiske vektnedgangen etter innspillingen av "Bridget Jones"-filmene.

- Det var forferdelig. På en måte er det fantastisk, siden du kan begynne å ta vare på deg selv og føle deg fantastisk, men den første løpeturen føles som om du har et barn på ryggen.

SE OG HØR ALT OM ÅRETS OSCAR-UTDELING HER.