Simon Cowell:

Drastisk vektnedgang sjokkerer fansen

Dukket opp med nytt utseendet under tv-programmet.

MISTET NI KILO: Stjernedommer Simon Cowell vakte stor oppsikt da han dukket opp under live-sendingen av «Britain's Got Talent», mandag. Foto: NTB scanpix
MISTET NI KILO: Stjernedommer Simon Cowell vakte stor oppsikt da han dukket opp under live-sendingen av «Britain's Got Talent», mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Under semifinalen av «Britain's Got Talent» dukket stjernedommeren Simon Cowell (59) opp med et nytt utseendet som sjokkerte seerne. 59-åringen har nemlig gått drastisk ned i vekt, og det gikk ikke ubemerket hen.

Vekttapet gikk heller ikke programlederne Anthony McPartlin (43) og Declan Donnelly (43) hus forbi, og de så seg nødt til å kommentere det under live-sendingen av tv-programmet, ifølge The Sun.

59-åringen skal ha takket pent, og fortalt at han har gått på en diett. Ved hjelp av dietten har stjernedommeren gått ned ni kilo, ifølge Daily Mail.

Flere av seerne tok til Twitter for å komplimentere det nye utseendet til Simon.

- Simon Cowell ser fantastisk ut. Hvordan har han klart å gå så mye ned i vekt?

- Simon har gått så mye ned i vekt!

- Han er offisielt tilbake på min toppliste over potensielle «sugar daddies», skrev en tredje.

Kuttet ut junkfood

Forrige måned fortalte Simon bakgrunnen for vekttapet til The Sun, og avslørte at han har begynt på en vegansk diett.

Simon fortalte videre at han har kuttet bort pølser, hamburgere og sin personlige favoritt, jam tarts - som er en type terte med syltetøy. Det tidligere kostholdet har nå blitt byttet ut med veganske alternativer.

Det er visstnok ikke bare kjøttprodukter 59-åringen har kuttet vekk fra kostholdet sitt, men også hvetemel, sukker og etter hvert fisk. Inntaket av øl og sigaretter har også blitt kuttet drastisk ned på, ifølge nettstedet.

2018: Simon Cowell bestemte seg for å gå fra junkfood til et vegansk kosthold. Foto: NTB scanpix
2018: Simon Cowell bestemte seg for å gå fra junkfood til et vegansk kosthold. Foto: NTB scanpix Vis mer
2019: Resultatet av kostholdet var at stjernedommeren gikk ned ni kilo. Foto: NTB scanpix
2019: Resultatet av kostholdet var at stjernedommeren gikk ned ni kilo. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Innen 24 timer endret jeg kostholdet mitt og jeg har ikke sett meg tilbake siden. Du føler deg bedre og du ser bedre ut, fortalte Simon til det britiske sladdernettstedet.

Det er tydelig at stjernedommeren er fornøyd over resultatet.

- Hvis det var én til ti på kjekkhetsskalaen, var jeg en åtte og nå er jeg elleve, uttalte 59-åringen til The Sun forrige måned.

Ble fraktet til sykehus

Den britiske 59-åringen skal ha blitt inspirert til å endre kostholdet sitt etter sykehusinnleggelsen i 2017. Ulykken skjedde i Simons hjem og han skal ha falt ned trappen som følge av lavt blodtrykk, ifølge Daily Mail.

TV-dommeren ble observert med en nakkekrage på da han ble ført inn i en ambulanse, det bekreftet en representant overfor People.

- Det har vært en skremmende morgen, sa talspersonen til The Sun, som først omtalte nyheten.

- Det var veldig tidlig og Simon gikk ned trappen for å hente varm melk da han ikke fikk sove, fortalte representanten videre, og forklarte at stjernen besvimte som et resultat av hendelsen.

Nettstedet skev videre at 59-åringen senere samme kveld returnerte til hjemmet sitt i London og ga fotografene tommelen opp.

FORELDRE: Simon og kjæresten Lauren har den fem år gamle sønnen Eric sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Simon og kjæresten Lauren har den fem år gamle sønnen Eric sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gravid med ektemannens kamerat

Simon er for øvrig partner med Lauren Silverman (41) og sammen har de sønnen Eric Cowell (5). Paret skapte internasjonale overskrifter i 2013, da det ble kjent at de to ventet barn sammen. Den gang var nemlig Lauren gift med TV-dommerens kamerat, Andrew Silverman.

Før Lauren og Simon fikk barn sammen hadde stjernedommeren levd ungkarslivet til det fulle og ble nødt til å legge om livsstilen drastisk da han ble pappa for første gang.

Vis mer

Simon er ikke kjent for å legge noe imellom når det kommer til tilbakemeldingene han gir deltakerne som dommer på TV, og da han tidligere fikk spørsmål om farsrollen har gjort ham mykere, svarte han følgende:

- Hvis det er veldig unge barn som kommer på audition, så er jeg ikke slem med dem. Men når det er sagt: Hvis det kommer noen som ikke kan synge, så lyver jeg ikke til dem. Eller hvis fremføringen er tullete, så er jeg ærlig.

- Å få barn har forandret mitt personlige liv, men ikke så mye når det kommer til jobben.

LES OGSÅ: - Vi hadde ikke råd til å fly hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer