Jennifer Lopez:

Drastisk grep etter bruddet

Jennifer Lopez fjerner alle spor.

ENDRING: Jennifer Lopez har gjort en tydelig endring i sosiale medier. Foto: Splash News/NTB
ENDRING: Jennifer Lopez har gjort en tydelig endring i sosiale medier. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye tyder på at Jennifer Lopez (52) er helt over eksen Alex Rodriguez (46), som det ble slutt med tidligere i år. I etterkant har hun som kjent funnet tilbake til sin tidligere eks Ben Affleck (49), og de to turtelduene ser ut til å være mer forelsket enn noen gang.

Og nå har J-Lo gjort det klart at hun ikke vier mye tid til Rodriguez etter bruddet. Ifølge PageSix har hun nemlig gått så langt at hun har slettet alle minner hun hadde med ham, i hvert fall de hun hadde delt på sosiale medier.

Slettet minnene

Det amerikanske kjendisnettstedet skriver at årvåkne fans har bitt seg merke i akkurat det. Det er blant annet snakk om bilder av Lopez og Rodriguez i forbindelse med innsettelsen av president Joe Biden.

Bilder og videoer av J-Lo alene fra den dagen er imidlertid fremdeles på profilen hennes. Ifølge nettstedet har 52-åringen også valgt å ikke følge eksen på Instagram lenger.

DEN GANG DA: Ben og Jennifer i 2003 - året før de gikk hver til sitt. Nå skal de ha funnet tilbake til hverandre - og sistnevnte skal være helt ferdig med sin andre eks. Foto: AP/NTB
DEN GANG DA: Ben og Jennifer i 2003 - året før de gikk hver til sitt. Nå skal de ha funnet tilbake til hverandre - og sistnevnte skal være helt ferdig med sin andre eks. Foto: AP/NTB Vis mer

J-Lo har imidlertid, foreløpig, ikke uttalt seg om hvorfor hun har tatt det drastiske grepet, men det er lett å tenke at hun har gjort det for å virkelig gå videre.

Og videre har hun gått - som nevnt med Ben Affleck, som hun tidlig på 2000-tallet var forlovet med frem til bruddet i 2004. Nå gjør de fint lite for å skjule sine følelser for hverandre, og har blitt tatt på fersken av både kilder og fotografer en rekke ganger.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en datteren som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Detalj vekket oppsikt

Tidligere denne måneden ble det også ennå tydeligere hva som faktisk er ståa mellom de to stjernene, etter at Afflecks navn dukket opp rundt halsen til «Jenny from the Block»-sangeren.

Hun ble nemlig observert på gaten i Portofino i Italia med en oppsiktsvekkende detalj hengende rundt halsen: «BEN». Smykket ble først observert rundt den latinamerikanske sangerens hals tre dager etter bursdagen hennes den 24. juli.

Ifølge People skal paret skal ha feiret bursdagen hennes om bord på en båt, der de skal ha delt et hett kyss.

Stjernen skal igjen ha bært smykket om halsen på besøk i Monaco utenfor Frankrike, sammen med en venninne.

- Skikkelig glad

Nylig helte også Lopez vann på ryktemølla om at de faktisk er et par. Det gjorde hun da hun i et intervju med Zane Lowe hos radiostasjonen Apple Music 1, lettet på sløret om hvor fantastisk livet hennes er for tiden, ifølge ELLE.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Hun nevnte imidlertid ikke Affleck ved navn, men det kan se ut til at han har en finger med i spillet.

- Jeg er skikkelig glad. Jeg vet at folk lurer på hvordan jeg har det, hva som skjer og om jeg har det bra. Jeg har aldri hatt det bedre. Og jeg vil at menneskene som bryr seg om meg - fordi jeg bryr meg om dem - skal vite at jeg virkelig har kommet til et sted i livet mitt hvor jeg har det fint alene, røpet hun, og fortsatte:

- Og jeg tror når du først kommer til det stedet, skjer det fantastiske ting som du aldri forestiller deg kan skje i livet ditt igjen. Det er der jeg er. Og jeg elsker all den kjærligheten som kommer min vei akkurat nå. Og jeg vil bare at alle skal vite at det er den beste tiden, den beste tiden i livet mitt.

LES OGSÅ: Deler privat bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer