Nicki Minaj:

Dras inn i brorens overgrepssak

Kan koste rapperen 25 millioner dollar.

MÅ VITNE: Nicki Minaj blir et viktig vitne i brorens overgrepssak. Foto: NTB Scanpix
MÅ VITNE: Nicki Minaj blir et viktig vitne i brorens overgrepssak. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Forrige uke startet rettssaken mot Jelani Maraj (38), broren til sangstjernen Nicki Minaj (34), etter at han har blitt anklaget for å ha forgrepet seg på sin stedatter.

Det var i 2015 at hendelsen angivelig fant sted.

Ifølge Page Six skal Maraj også ha banket opp stesønnen etter at han skal ha kommet inn på soverommet hvor overgrepet fant sted.

Nå er Jelanis berømte søster, Nicki Minaj, dratt inn i saken. Og hun kan være et avgjørende vitne for hans del.

Jelanis advokat, David Schwartz, skal nemlig ha sagt at han kan få hele saken droppet hvis popstjernen punger ut med 25 millioner dollar, skriver nettstedet.

Meldte fra til barnevernet

Det var kort tid etter at Jelani hadde giftet seg med Jaqueline Robinson at datteren hennes, som den gang var elleve år, angivelig skal ha betrodd seg til moren om at stefaren hadde forgrepet seg på henne.

Ifølge Robinson skal datteren ha sagt at Jelani hadde utnyttet henne seksuelt opptil fire ganger i uken.

Sønnen hennes, som den gang var åtte år gammel, skal en dag ha oppdaget dette, og meldt fra til barnevernet. De tok videre kontakt med politiet, og etter å ha ransaket huset skal de ha funnet datterens pyjamas med Jelanis DNA på, skriver Page Six.

Saken fortsetter nedenfor.

UHELDIG: Nicki Minaj var uheldig under MTV Awards, og opplevde at kjolen revnet. Mens hun framførte sin nye låt fra scenen, kjempet artisten med å holde tøystykkene på plass. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer

- Presser ham for penger

Helt siden Jelani ble varetektsfengselet i 2015 har han sagt at han er uskyldig i saken, og ifølge IBT betalte Nicki Minaj en kausjon på 100 000 dollar.

Nå hevder imidlertid David Schwartz at overgrepsanklagene mot Jelani er en del av et planlagt grep for å presse Nicki Minaj for penger, og at DNA-sporene funnet på pyjamasen er plantet av barnas mor, Jaqueline Robinson.

- Hvorfor skulle Jaqueline lyve og tvinge barna sine til å lyve? Jeg kan gi deg 25 millioner grunner, sa forsvarsadvokaten i retten forrige uke, ifølge IBT.

Schwartz hevder også at Jaqueline ble besatt av Nicki Minaj, og at hun ville gjøre hva som helst for å få tak i artistens penger.

- Hun prøvde å få Jelani til å gifte seg med henne, og så, bare fire måneder senere, skjer dette, sa han i retten, ifølge Page Six.

Hittil har verken Minaj, Robinson eller Maraj kommentert saken.

Tok abort som tenåring

I november 2010 slapp Nicki Minaj sitt første album, «Pink Friday», og siden den gang har har hun blitt en av verdens mest populære artister takket være hitlåter som «Starships» og «Anaconda».

Hun har også vært dommer i talentkonkurransen «American Idol».

Men i et intervju med bladet Rolling Stone i 2014 avslørte Nicki at livet hennes ikke alltid har vært rosenrødt.

Hennes tyngste øyeblikk kom da hun ble gravid som tenåring.

Artisten bestemte seg til slutt for å ta abort, en avgjørelse som har plaget henne siden.

- Barnet mitt ville vært 16 år nå. Det er en avgjørelse som har forfulgt meg hele livet, sa hun den gang.

Saken fortsetter under bildet:

OPPMERKSOMHET: På lik linje som sin populære musikk får Nicki Minaj like mye oppmerksomhet for sine oppsiktsvekkende antrekk. Her på Harper's Bazaar ICONS fest tidligere i sommer. Foto: NTB scanpix
OPPMERKSOMHET: På lik linje som sin populære musikk får Nicki Minaj like mye oppmerksomhet for sine oppsiktsvekkende antrekk. Her på Harper's Bazaar ICONS fest tidligere i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Barnefaren var en eldre mann som Nicki var sammen med, mens hun gikk på en skole for utøvende kunstnere på Manhattan.

Nicki følte seg den gang altfor ung til å ta på seg ansvaret det innebar å bli mor.

- Jeg var ikke klar. Jeg hadde ikke noe å tilby et barn.

Singel

I 2015 det ble kjent at Minaj hadde funnet lykken med rapperen Meek Mill (30), men tidligere i år ble det slutt mellom artistparet.

«Ja, jeg er singel. Nå fokuserer jeg på arbeidet mitt og gleder meg til å dele det med dere snart. Ha et velsignet nytt år. Jeg elsker dere», skrev Nicki på Twitter i januar.

LES OGSÅ: Dette bildet får Internett til å koke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer