NY JOBB: Jan Thomas blir programleder for "Ja, vi elsker Hollywood". Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.no
NY JOBB: Jan Thomas blir programleder for "Ja, vi elsker Hollywood". Foto: Adele Cappelen Blystad/Seher.noVis mer

Drar tilbake til Hollywood

Kjendisstylisten har fått drømmejobben...

SEHER.NO: Neste år kommer dokumentarserien "Ja, vi elsker Hollywood" på TVNorge, der produksjonsteamet følger ti norske kvinner som lever det glade i liv i California. Kjendisstylist Jan Thomas (42) har fått drømmejobben, og blir programleder for serien.

Det avslører Se og Hør Weekend.

- Jeg har fått flere tilbud om ulike TV-jobber, men dette skilte seg ut. Jeg trengte ikke tenke lenge før jeg takket ja. Jeg passer perfekt til denne serien, og gleder meg til å vise en ny side av meg selv, sier Jan Thomas til bladet.

Jan Thomas reiser til Los Angeles i januar, og tar med seg ektemannen Christopher Mørch Husby (20). Og stylisten gleder seg til å komme tilbake.

- Jeg har bodd der i over 20 år, og har levd det livet disse damene lever selv. Det jeg elsker med LA er at janteloven ikke eksisterer. Der er det lov til å være flink til noe. Jeg elsker å være norsk, men merker jeg savner galskapen i LA, sier han til denne helgens Se og Hør Weekend.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Savner ikke pappa