Drar til Kragerø på bryllupsreise!

- Det blir ingen dyr eller lang tur.

BLIR I NORGE: - Vi reiser til Kragerø. Det er deilig i Norge om sommeren. Det finnes ikke noe bedre sted å være, forteller Fabian Stang. Foto: Stella Pictures
BLIR I NORGE: - Vi reiser til Kragerø. Det er deilig i Norge om sommeren. Det finnes ikke noe bedre sted å være, forteller Fabian Stang. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Oslos ordfører Fabian Stang (54) giftet seg 18. juni med sin kjære Catharina Munthe (33). De to giftet seg på en båt som gikk fra rådhuskaia til Ingierstrand Bad utenfor Oslo. Og ifølge Her og Nå blir også bryllupsreisen holdt i nærheten av sjøen.

Bryllupsreisen går nemlig til familiens sommerhus i Telemark.

- Vi reiser til Kragerø. Det er deilig i Norge om sommeren. Det finnes ikke noe bedre sted å være, forteller Fabian til ukebladet.
 
Catharina Munthe understreker derimot at pengene ikke vil sitte spesielt løst under bryllupsreisen.

- Det blir ingen dyr eller lang tur, tillegger hun.

Oslos ordfører ønsket opprinnelig at bryllupet skulle holdes i Oslo rådhus, men etter politisk bråk om dette valgte han å trekke sitt ønske. Som Seher.no tidligere har skrevet, fikk han avslag av byfogden om å holde selve vielsen i rådhuset.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er litt mye styr