Drar på turné under svangerskapet

Siri Nilsen lar ikke graviditeten hindre karrieren.

<strong>FORLOVET:</strong> Siri Nilsen venter barn med samboeren Anders Bye, men vil ikke si hvor langt hun er på vei.  Foto: STELLA PICTURES
FORLOVET: Siri Nilsen venter barn med samboeren Anders Bye, men vil ikke si hvor langt hun er på vei. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Siri Nilsen nederst i saken!

SEHER.NO: Siri Nilsen (26) er under svært lykkelige omstendigheter om dagen. Hun venter sitt første barn med komikerkjæresten Anders Bye (29), og torsdag ble hun nominert til Spellemannspris i  klassen «Beste kvinnelige artist» for albumet «Alle snakker sant».

- Jeg nyter nominasjonen. Det var kjempegøy og overraskende. Når jeg ser på de andre i samme kategori blir jeg beæret. Jeg gleder meg til utdelingen og festen, sier hun til Seher.no.

I fjor fridde 26-åringen til komikerkjæresten, men det er uvisst når de to gifter seg. Siris far er artistlegenden Lillebjørn Nilsen (60) som snart blir bestefar igjen. Hun vil ikke røpe så mye om svangerskapet, men forteller at alt står bra til.

- Det føles veldig fint og alt er bra, sier hun.

Nilsen vil ikke si hvor mange måneder hun har igjen av svangerskapet, men skal være rundt fire måneder på vei. Musikeren ser ikke noen problemer med å kombinere svangerskapet og artistkarrieren.

- Jeg skal ut på turné til våren og det gleder jeg meg til. Jeg spiller ikke musikk som krever at jeg danser og hopper rundt, så det tror jeg går fint.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hadde vært morsomt med en Lillebjørn-parodi  

Se videointervju med Siri Nilsen her:


[obj:media:10525]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer