DRAR PÅ FERIE SAMMEN: Linni Meister og eks-kjæresten Bernhard Berntzen gjenforenes i sommer, for å dra på ferie sammen med sønnen Dennis. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
DRAR PÅ FERIE SAMMEN: Linni Meister og eks-kjæresten Bernhard Berntzen gjenforenes i sommer, for å dra på ferie sammen med sønnen Dennis. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer

Drar på sommerferie med eksen

Linni Meister får liten tid til å nyte singellivet i sommer.

Publisert
Se video med Linni Meister nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  TV-stjernen og modellen Linni Meister (25) bekreftet tidligere i år til Seher.no at hun og hennes kjæreste hadde bestemt seg for å flytte fra hverandre.

Men selv om hun nå er singel, avslører 25-åringen til Seher.no at hun ikke har noen planer om å dra på noen sjekkeferie med venninner i sommer.

Isteden blir det foreløpige hemmelige jobb-prosjekter i blant annet Frankrike Slovenia og Spania.

I tillegg planlegger Linni en ferietur sammen med både sønnen Dennis og eks-kjæresten.

- Jeg skal jobbe sykt mye, og har Dennis med meg på flere av reisene. Men på en tur blir Bernhard med, i tillegg til bestemoren min. Grunnen er at vi vil at han skal ha hele familien rundt seg, sier hun til Seher.no.

Linni avslører også at hun har fått hjelp til å komme i form til strandsesongen.

- Jeg har en personlig trener, André, som trener meg en gang i uken. Men ellers spiser jeg det jeg vil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får frekke tilbud fra mannlige kjendiser[obj:media:9782]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer