Drar på kjærlighetstur i jula

- Vi skal feire nyttårsaften med sand mellom tærne, røper Stian Blipp.

FORELSKET: Programleder Stian Blipp drar til varmere strøk i romjula, sammen med sin kjære Jamina Iversen. Foto: Espen Solli, Se og HØr
FORELSKET: Programleder Stian Blipp drar til varmere strøk i romjula, sammen med sin kjære Jamina Iversen. Foto: Espen Solli, Se og HØr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember i fjor kunne Se og Hør avsløre at TV 2-kjekkasen Stian Blipp (24) har funnet kjærligheten med vakre Jamina Iversen (26).

Se og Hør treffer paret i forkant av Johan Goldens humorshow «Diktator» på Latter i Oslo.

Strandløver.

Den bergenske TV 2-profilen gjør stor suk­sess på skjermen, og ble nylig ferdig som programleder for årets sesong av «Idol». Nå er han aktuell med «Mitt dansecrew». I programmet skal åtte kjendiser danse med hvert sitt dansecrew, og hver uke må én kjendis forlate programmet, etter at dommerne og seerne har sagt sitt.- I år skal jeg ha to uker juleferie. Vi feirer jul­aften med våre respektive familier, men planlegger å feire nyttår sammen i utlan­det. Jeg har lyst til å stå på en strand i måneskinnet og se på fyrverkeriet. Kanskje vi skal dra til hjemlandet ditt, Jami­na, spør Stian sin kjære, som har røtter i Marokko.

Ferske samboere.

– Vi har aldri vært der sammen, men vi har vært i det andre hjemlan­det hennes flere ganger. Altså Lillehammer, spøker Stian.Paret kjøpte en flott leilig­het på Frogner i Oslo tidligere i år, og ble samboere i august. Paret trives godt i hverandres selskap, og Jamina er svært støttende når det kommer til Stians TV-karriere.– Jeg har vært til stede på alle «Idol»-sendingene, og jeg heier og koser meg, forteller Jamina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer