FORELSKET: Programleder Stian Blipp drar til varmere strøk i romjula, sammen med sin kjære Jamina Iversen. Foto: Espen Solli, Se og HØr
FORELSKET: Programleder Stian Blipp drar til varmere strøk i romjula, sammen med sin kjære Jamina Iversen. Foto: Espen Solli, Se og HØrVis mer

Drar på kjærlighetstur i jula

- Vi skal feire nyttårsaften med sand mellom tærne, røper Stian Blipp.

SEOGHØR.NO: I desember i fjor kunne Se og Hør avsløre at TV 2-kjekkasen Stian Blipp (24) har funnet kjærligheten med vakre Jamina Iversen (26).

Se og Hør treffer paret i forkant av Johan Goldens humorshow «Diktator» på Latter i Oslo.

Strandløver.

Den bergenske TV 2-profilen gjør stor suk­sess på skjermen, og ble nylig ferdig som programleder for årets sesong av «Idol». Nå er han aktuell med «Mitt dansecrew». I programmet skal åtte kjendiser danse med hvert sitt dansecrew, og hver uke må én kjendis forlate programmet, etter at dommerne og seerne har sagt sitt.

- I år skal jeg ha to uker juleferie. Vi feirer jul­aften med våre respektive familier, men planlegger å feire nyttår sammen i utlan­det. Jeg har lyst til å stå på en strand i måneskinnet og se på fyrverkeriet. Kanskje vi skal dra til hjemlandet ditt, Jami­na, spør Stian sin kjære, som har røtter i Marokko.

SUKSESS: Blipp har denne TV-høsten gjort suksess som programleder i Idol. Foto: Se og Hør
SUKSESS: Blipp har denne TV-høsten gjort suksess som programleder i Idol. Foto: Se og Hør Vis mer


Ferske samboere.

– Vi har aldri vært der sammen, men vi har vært i det andre hjemlan­det hennes flere ganger. Altså Lillehammer, spøker Stian.

Paret kjøpte en flott leilig­het på Frogner i Oslo tidligere i år, og ble samboere i august. Paret trives godt i hverandres selskap, og Jamina er svært støttende når det kommer til Stians TV-karriere.

– Jeg har vært til stede på alle «Idol»-sendingene, og jeg heier og koser meg, forteller Jamina.

LES OGSÅ: - Disse skal være med i Blipps danseshow