Drar på juleferie med eks-kona

Petter Stordalen bruker over fem millioner på luksusturen til det indiske hav.

EKSOTISK JUL: Petter Stordalen har i flere år feiret jul på øya Mauritius i det indiske hav.  I år tar han med seg hele 30 personer på turen, ifølge Her og Nå. Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar
EKSOTISK JUL: Petter Stordalen har i flere år feiret jul på øya Mauritius i det indiske hav. I år tar han med seg hele 30 personer på turen, ifølge Her og Nå. Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Hotell-milliardæren Petter Stordalen (49) sparer ikke på skillingen når han velger å feire jul utenfor Norges grenser.

Ifølge Her og Nå tar Stordalen ikke bare med seg kona Gunhild når han i år setter kursen for luksushotellet Le Saint Geràn på øya Mauritius.

Blant følget på 30 personer skal både hans eks-kone Ingrid Fuglehaug (48), barna Emilie (19), Henrik (17) og Jakob (14) være med.

Også Petters foreldre og ekssvigerinne med mann og barn er med på luksusturen, som skal koste rundt fem millioner kroner totalt.

Stordalen har også flere ganger tidligere tatt med seg storfamilien til det svært eksklusive reisemålet.

Hotellet Le Saint Geràn er ifølge Her og Nå et yndet reisemål også for mange store internasjonale kjendiser, som skuespilleren John Travolta og prinsesse Stephanie av Monaco.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stordalens kone har ikke lyst på barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer