FAMILIEMANN: Nicolai er gift med skuespillerkollega Heidi Gjermundsen Broch (38), sammen har de barna Jørgen (7) og Jacob (10). Foto: NTB scanpix
FAMILIEMANN: Nicolai er gift med skuespillerkollega Heidi Gjermundsen Broch (38), sammen har de barna Jørgen (7) og Jacob (10). Foto: NTB scanpixVis mer

Drar ikke utenlands på grunn av barna

Familien er viktigst for Nicolai Cleve Broch.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Nicolai Cleve Broch (38), blant annet kjent fra «Max Manus» og «Gåten Ragnarok» er om en drøy uke aktuell med forestillingen «Fedra» på Det Norske Teateret.

Senere i år er han sammen med «Game of Thrones»-stjernen Kristofer Hivju (35) aktuell med den norske filmen «Operasjon Arktis».

Mens Hivju de siste årene har oppnådd enorm suksess i USA, er ikke det noe som frister for Cleve Broch. Filmstjernen vil heller være hjemme med familien.

- Skal du virkelig satse, må du reise over og bo der i lengre tid. Opparbeide deg et nettverk, gå på castinger. Du må gjerne ha flere slike opphold før det skjer noe. På grunn av barna mine er det en investering jeg ikke er villig til å gjøre. Da kan jeg heller ikke forvente så mye. Heldigvis har jeg ingen følelse at at dette er noe jeg må, sier Broch i et intervju i torsdags utgave av Dagbladet.

Barna bryr seg ikke om suksessen

Nicolai er gift med skuespillerkollega Heidi Gjermundsen Broch (38), sammen har de barna Jørgen (7) og Jacob (10). Med to foreldre som ofte har profilerte roller i TV-serier, filmer og på scenen, er det ikke til å unngå at barna har fortstått at mamma og pappa er kjente skuespillere, men bryr seg gjør de ikke.

- De bryr seg ikke, for dem er vi bare mamma og pappa uansett, forteller Nicolai.

Skuespillet «Fedra» har premiere på Det Norske Teateret 14. februar.

LES OGSÅ:   Skulket skolen for å se Johnny Depp