Peter Madsen:

Drapsmannens mange kvinner

Selv etter at han ble fengslet for det bestialske drapet, har den 50 år gamle oppfinneren hatt en rekke forhold.

SJELDEN SINGEL: Peter Madsen har, tross drapsdommen og fengslingen, vært involvert med en rekke kvinner. Foto: Ida Marie Odgaard/Reuters/NTB
SJELDEN SINGEL: Peter Madsen har, tross drapsdommen og fengslingen, vært involvert med en rekke kvinner. Foto: Ida Marie Odgaard/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Den drapsdømte oppfinneren Peter Madsen (50) skaper på ny overskrifter etter at han tidligere denne uken rømte fra Herstedvester fengsel utenfor København. Her har han sittet et års tid, etter å ha sonet i to andre fengsler.

Han får også oppmerksomhet i forbindelse med det danske krimdramaet «Etterforskningen». Her er imidlertid verken drapsmannen eller drepte Kim Wall portrettert, men serien tar for seg politiets arbeid og foreldrenes sorg.

Dokumentarserien «De hemmelige opptakene med Peter Madsen» har også ført til ny interesse for saken ettersom det har kommet frem flere nye opplysninger. Blant annet innrømmer 50-åringen for første gang at han tok livet av frilansjournalisten.

Her står også Erica Perkins frem, en kvinne som har spilt inn pornofilm med Peter Madsen. Hun hevder at hun var tvunget til å delta, for å få penger til å komme seg hjem til Malaysia.

Hun er imidlertid bare én av de mange kvinnene som har vært involvert med oppfinneren.

Var gift under drapet

Da Madsen begikk drapet på Kim Wall var han imidlertid gift. Ekskona, som han giftet seg med i 2011, er ikke navngitt i pressen, og har aldri stått frem. Det ble i februar i 2018 kjent via danske BT at hun hadde forlatt ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.