Drapsmannen fengslet i ny stat

Politiet er sikre på at de har rett mann...

TANTEBARN: Jennifer Hudson og Julian King. Gutten ble bare sju år. Foto: All Over Press
TANTEBARN: Jennifer Hudson og Julian King. Gutten ble bare sju år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): I slutten av oktober ble det kjent at Oscar- og Idol-vinneren Jennifer Hudsons (27) mor og bror ble funnet skutt og drept i morens hjem i Chicago. Hennes 7 år gamle nevø, Julian King, ble kort tid etter meldt savnet, og noen dager senere ble også han funnet død - i en hvit, parkert bil som var etterlyst i forbindelse med drapene. William Balfour (27), Jennifers søsters fraseparerte ektemann og stefaren til Julian, ble et par uker senere tatt inn til avhør for det grufulle trippeldrapet.  Han har siden sittet i varetekt i Stateville Correctional Center i Illinois etter at han brøt prøvetiden for et drapsforsøk han begikk i 1999. Mandag ble han overført til Chicago-politiet da de utsendte en arrestasjonsorde på ham, skriver Chicago Tribune.com. Under en lukket høring forrige måned la etterforskere frem materiale som beviste at Balfour hadde en pistol tilsvarende våpenet som ble brukt under drapene. Onsdag skal Bafour inn til nå inn til nytt rettslig avhør. Jennifer Hudson tok Amerika med storm og stakk av med seieren i den tredje sesongen av "American Idol". Kort tid etter fikk hun rollen som Effie White i storfilmen "Dreamgirls", hvor hun spilte mot blant andre Beyoncé, Jamie Foxx og Eddie Murphy. I februar 2007 vant hun Oscar for beste kvinnelige birolle for sin innsats i filmen. Hun har senere hatt rollen som Carries assistent i "Sex and the City: The Movie" og jobber fortsatt med musikken. I september i år forlovet Hudson seg med kjæresten David Otunga (28). LES OGSÅ: Hudsons familie gravlagt

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer