Morgan og Ola-Conny:

Drapsforsøk på Morgan og Ola-Connys hotell

- Det var ubehagelig. 

I KNIVDRAMA: Ola-Conny Wallgren (53) og Morgan Karlsson (49) havnet midt i knivdrama i Stockholm tirsdag. Her under en tidligere TV-innspilling på New Zealand. Foto: Kanal 5 / TV Norge
I KNIVDRAMA: Ola-Conny Wallgren (53) og Morgan Karlsson (49) havnet midt i knivdrama i Stockholm tirsdag. Her under en tidligere TV-innspilling på New Zealand. Foto: Kanal 5 / TV Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tirsdag morgen ble en mann arrestert i Stockholm etter at en person ble knivstukket på et hotell i sentrum. Ifølge Aftonbladet fikk politiet beskjed om at en mann ble innlagt på sykehus 04.37 etter knivskader.

«Ullared»-stjernene Morgan Karlsson (44) og Ola-Conny Wallgren (53) befant seg på hotellet der politiet nå etterforsker drapsforsøket.

Det melder den svenske avisen Expressen.

Til Seoghør.no sier Ola-Conny at den dramatiske hendelsen kom som et sjokk.

- Jeg var tilfeldigvis på hotellet, og jeg vet ikke så mye. Jeg så bare en politibil, tok en kopp kaffe, så forsvant politibilen. Jeg visste ikke at det var knivdrama før i etterkant.

- Tragisk

Talsperson for politiet i Stockholm, Kjell Lindgren, skriver i en mail til Seoghør.no at gjerningen er ansett som et drapsforsøk.

- Skadene er alvorlige, men ikke livstruende. Lovbruddet er fortsatt drapsforsøk, men dette kan endre seg. En person er pågrepet. Motivet til lovbruddet er ikke kjent, men flere avhør planlegges, skriver politiet.

Morgan og Ola-Conny var ikke vitner til drapsforsøket, men legger ikke skjul på at situasjonen har gått innpå dem.

- Jeg merket ingenting, men det er klart at man tenker over det i etterkant. Det var ubehagelig. Klart at det var det. Det er tragisk, sier Ola-Conny.

Ola-Conny har ikke opplevd noe lignende tidligere. Han sier at han er oppvokst på bygda, og derfor finner situasjonen uvant.

I OSLO: Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson under innspillingen av Morgan og Ola-Conny opplever Norge. Foto: TVNorge
I OSLO: Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson under innspillingen av Morgan og Ola-Conny opplever Norge. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg har det bra, men det er klart at du blir sjokkert. Jeg er et bygdemenneske, og jeg derfor ikke vant med slike ting. Det har ikke gått helt opp for meg ennå.

Tester berg- og dalbaner

Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson ble først seerfavoritter i «Ullared», og fikk senere en plass i mange norske hjerter med TVNorge-programmet «Morgan og Ola-Conny - Oppdrag Norge».

Radarparet filmer for tiden inn et reiseprogram. Konseptet er at den populære duoen tester berg- og dalbaner rundt om i verden.

- Vi har testet berg- og dalbaner Changhai, Texas og Amsterdam, og nå skulle vi videre til et annet sted. Når man reiser verden rundt, så har man det travelt, så jeg fikk første vite i etterkant hva som hadde skjedd, sier Ola Conny til Seoghør.no.

POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer

Håret falt av

Den siste tiden har Ola-Conny fått mye oppmerksomhet for sitt utseende. Først var det hans trente kropp som vakte oppsikt. Senere dukket han opp med kraftig skjeggvekst på tv-lansering.

I et intervju med svenske Expressen fortalte han også om hårtap som en følge av sorg, stress og motgang.

Fjoråret var nemlig vanskelig for Ola-Conny. I desember 2015 døde moren hans av kreft, og like etter ble det slutt mellom han og kjæresten.

- Man tror man er udødelig, og kjører bare på. Plutselig møtte jeg veggen og da sa det stopp, sa han den gang.

LES OGSÅ: Liam Payne blir samboer med svigermor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer