SUNN OG FIN: Til venstre er Ulrika Jonsson slik hun så ut da hun i januar entret det britiske Big Brother - huset for å være med i "Celebrity Big Brother". Nå-bildet er fra 25. november i år. Foto: All Over
SUNN OG FIN: Til venstre er Ulrika Jonsson slik hun så ut da hun i januar entret det britiske Big Brother - huset for å være med i "Celebrity Big Brother". Nå-bildet er fra 25. november i år. Foto: All OverVis mer

Dramatisk vekttap

Ulrika Jonsson er ikke til å kjenne igjen...

SEHER.NO: Svenske Ulrika Jonsson har fått mange fans på grunn av sin flotte figur i Storbritannia, men da TV-stjernen - som tidligere i år blant annet var med i britiske "Celebrity Big Brother" - dukket opp på en kjendisfest i London tirsdag, sperret mange øynene opp.

Ulrika (42) viste seg nemlig fram i en ekstremt tynn utgave, noe som har ført til kritikk fra blant annet den britiske avisen Daily Mail.

- Halsen hennes får henne til å se eldre ut enn sine 42 år, skriver avisen, som den også spekulerer i om firebarnsmoren har forstørret leppene.

Etter at hun i fjor fødte sønnen Malcolm, har Ulrika stadig rast ned i vekt. I mars valgte hun også å redusere brystene, og å fjerne fett fra armhulene, fordi hun ikke likte kroppsformen sin.

Hun har også sverget å kun spise sunn mat for å redusere vekten.

- Jeg ville reparere det moder Jord har påført meg gjennom barnefødsler og å ta seg av barn, sa hun etter brystoperasjonen.

Nå frykter mange fans at stjernen er i ferd med å ødelegge helsen i forsøket på å få tilbake drømmekroppen...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en 16-åring