Dramatisk operasjon for Joe Manganiello

Legeundersøkelsen førte til at Sofia Vergaras ektemann må trekke seg fra TV-serie på kort varsel.

OPERERT: Joe Manganiello er slått ut av sykdom. I helgen skal det ha oppstått problemer da skuespilleren skulle operere blindtarmen. Her med kona Sofia Vergara.  Foto: SipaUSA
OPERERT: Joe Manganiello er slått ut av sykdom. I helgen skal det ha oppstått problemer da skuespilleren skulle operere blindtarmen. Her med kona Sofia Vergara. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Flere amerikanske nettsider melder om seriøse helseproblemer for «Magic Mike»-stjernen Joe Manganiello (39). I helgen skulle skuespilleren opereres for blindtarmbetennelse, men ifølge TMZ ble legene bekymret da de undersøkte stjernen nærmere.

Situasjonen skal ha vært svært alvorlig.

- Kilder nær skuespilleren forteller at Joe var på sykehuset i forrige uke for å fjerne blindtarmen, men legene ble bekymret da de undersøkte ham. Vi vet ikke omfanget av problemet, men en kilde sier blindtarmen sprakk, skriver TMZ.

Operasjonen har tvunget skuespilleren til å avlyse flere oppdrag. Han har blant annet måtte trekke seg fra innspillingen av en ny serie på «History Channel».

SKADET UNDER INNSPILLING: Under innspillingen av filmen «Magic Mike», der han spiller en stripper, skadet Joe armen og endte på operasjonsbordet. Han skal siden ha slitt med smerter i armen.  Foto: IRON HORSE ENTERTAINMENT / Album
SKADET UNDER INNSPILLING: Under innspillingen av filmen «Magic Mike», der han spiller en stripper, skadet Joe armen og endte på operasjonsbordet. Han skal siden ha slitt med smerter i armen. Foto: IRON HORSE ENTERTAINMENT / Album Vis mer

Det er ukjent hvordan det nå står til med skuespilleren, som ikke har kommet med noen uttalelse eller oppdatert sosiale medier.

Joes vakre kone Sofia Vergara (43), kjent fra TV-serien «En moderne familie», har heller ikke uttalt seg i media. Paret giftet seg under en spektakulær seremoni i Palm Beach, Florida i november i fjor.

Spektakulært bryllup

På gjestelisten i bryllupet stod selvfølgelig flere av parets gode venner både fra «Modern Family»- og «Magic Mike»-gjengen, i tillegg til over 400 av Sofia og Joes nærmeste venner og familiemedlemmer.

Les mer om Sofia og Joes drømmebryllup her!

Den vakre skuespillerinnen tok seg strålende ut i en spesialdesignet brudekjole fra Zuhair Murad, og Sofias berømte former kom selvsagt til sin rett i den flotte kreasjonen. Vielsen fant sted i et overdådig dekorert lokale, også det pyntet med hvite orkidéer og andre blomster.

Paret skal også ha fått den amerikanske smykkedesigneren Lorraine Schwartz til å designe bryllupsringene. 

Rett etter bryllupet delte den flotte skuespilleren en rekke bilder med fansen på Instagram. Et av dem viste blant annet det vakre blomsterhavet der Joe og Sofia ga hverandre sine løfter. Ifølge nettsiden People sa ikke paret det tradisjonelle «I do», men istedet «I will». Seremonien foregikk både på engelsk og spansk.

LES OGSÅ: Se Sofia Vergaras private bryllupsbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer