Dramatisk ned i vekt etter bruddet

Jennie Garth bekymrer sine nærmeste med forvandlingen.

GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter har fått tre barn sammen. Luca Bella (14), Lola Ray (11) og Fiona Eve (5). Foto: All Over Press
GIFT I 11 ÅR: Jennie og Peter har fått tre barn sammen. Luca Bella (14), Lola Ray (11) og Fiona Eve (5). Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: I mars sprakk nyheten om at skuespillerparet Jennie Garth (39) og Peter Facinelli (38) skulle skilles. «Beverly Hills 90210»-stjernen tok bruddet veldig tungt, og brast blant annet i gråt på tv tidligere i sommer. Nå er det enda mer som tyder på at hun ikke takler det så bra.

- Jennies utseende har bekymret en del fans. Tirsdag morgen så skuespillerinnen dramatisk tynnere ut. Nesten skjør, før hun skulle på tv-innspilling i New York, skriver US Magazine.

Det skal ha begymret vennene hennes.

Til tross for den vanskelige tiden som nyskilt, virket det som det var lys i enden av tunellen for Jennie. I mai ble hun observert med designeren Antonio Ballatore, og de to skal ha flørtet hett med hverandre på en restaurant.   

Facinelli og Garth møttes på settet til filmen «An Unfinished Affair» i 1996, og giftet seg i 2001. De har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5) sammen.

- Livet mitt er litt hektisk akkurat nå, og privatlivet mitt er litt galskap, sa Jennie tidligere i sommer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er skillsmissesøknaden levert