Rikke Isaksen og Frank Løke:

Dramatisk: - Holdt på å drepe Rikke

Realitydeltakelsen bød på ubehagelige opplevelser for duoen.

DRAMATIKK: Rikke Isaksen havner i steinrøysa etter en intens sykkeltur. Frank Løke tar på seg skylda. Video: Klaus Fjellro/Luna Lea, Rød Løper/Discovery+ Vis mer
Publisert

Torsdag er det duket for nok en tung og utfordrende etappe i «71 grader nord-team». Denne gangen skal kjendisduoene sykle gjennom tøffe terreng og forsøke å komme raskest mulig i mål i Tistam.

Sykkelturen skulle få en dramatisk vending for Frank Løke (42) og Rikke Isaksen (28).

- Hører at hun hyler

Da Se og Hør møtte Løke på «71 grader nord- team»s premierefest tidligere denne måneden, kunne 42-åringen fortelle om en skummel opplevelse under sykkelturen.

Isaksen, som blir sliten under etappen, får hjelp av lagkameraten som drar makkeren mens han sykler foran henne.

NY KJÆRESTE: Frank Løke viser fram kjæresten på premieren 71 grader nord team. Video: Luna Lea. Reporter: Frank Løke Vis mer

- Jeg holdt på å drepe Rikke der, forteller Løke, og forklarer:

- Jeg sier til henne at «uansett hva som skjer, må du stole på meg, jeg bremser ikke».

Men når Løke får øye på flagget, handler han på automatikk.

- Så bråbremser jeg og hører at hun hyler. Jeg kom over styret og så løper jeg mot posten, så tenker jeg ikke på henne i det hele tatt. «Faen, posten!», ikke sant.

Ved flagget tar Løke en multiple choice-prøve.

SINGEL: Den andre sesongen av «71 grader nord - team» er i gang, og en av deltakerne fikk en kjedelig telefon hjemmefra under innspillingen. Video: Luna Lea/Rød Løper Vis mer

- Og når jeg har gjort det tenker jeg: «Hvor faen er Rikke?», så ser jeg henne ikke, forklarer 42-åringen, og fortsetter.

- Jeg går opp, og så hører jeg: «Au!», og der ligger hun og skriker med steiner på utsiden av veien. Da tenker jeg: «Fy faen, nå ryker det».

En lege undersøker Isaksen og hun kommer ut av ulykken i god behold.

- Men det var et par ganger jeg var redd for henne. Jeg tok noen valg som satte henne i fare, innrømmer Løke.

TØFF START: Fire kjendispar skal ut på tur i den nye sesongen av «71 grader nord - team». En av deltakerne får en tøff start i sesongpremieren. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Får skyggelapper

Overfor Se og Hør forklarer Isaksen sin versjon av ulykken.

- Frank sa til meg: «I sykling skal en alltid ligge først, og så skal den andre ligge rett bak, rundt en centimeter unna hjulet». Og da sa jeg: «Frank, det her er jo ikke forsvarlig?» Og da sa han: «Jo, du må bare stole på at jeg stopper aldri, jeg trykker aldri inn bremsene».

- Da tenkte jeg: «Greit, da stoler jeg på deg, la gå». Og så ser fyren et flagg, begge bremsene inn. Da går jo jeg på kjeften inn i en stein.

Isaksen stupte over sykkelen og rett nedi en grøft.

IKKE UTRO: Helgens store snakkis fra kjendisnorge, er bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Vi har møtt dem, og dette sier de selv om bruddet. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope. Vis mer

- Du kan ikke si: «Stol på meg, jeg skal ikke trykke inn bremsene» og så trykke inn bremsene. Men fyren får jo skyggelapper når han ser flagg i en konkurranse, sier 28-åringen lattermildt.

- Det gikk egentlig ganske bra, litt stiv i ryggen og blåmerker, men det gikk bra.

LES OGSÅ: Farmen»-bråket: Reiste utenlands

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer