Dramatisk fødsel for sangstjernen

- Under fødselen klarte navelstrengen å knyte seg rundt babyens hals.

BABYLYKKE: «Killing me Softly»-sangerinnen Lauryn Hill er blitt mamma for sjette gang, men det er fremdeles uvisst om Rohan Marley er faren til barnet. Foto: AP/Scanpix
BABYLYKKE: «Killing me Softly»-sangerinnen Lauryn Hill er blitt mamma for sjette gang, men det er fremdeles uvisst om Rohan Marley er faren til barnet. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det ble noen dramatiske minutter for den populære artisten Lauren Hill (36), da hun lørdag i forrige uke fødte sitt sjette barn.

- Mor og sønn har det bra nå, men under fødselen klarte navelstrengen å knyte seg rundt babyens hals, så det var et øyeblikk hvor det var kritisk for den nyfødte, sier kilder til nettstedet Black Celeb Kids.

Fra før har sangstjernen fem barn med kjæresten Rohan Marley, sønn av den verdensskjente reggae-legenden Bob Marley. Den nyfødte har foreløpig ikke fått noe navn.

Da graviditetet ble kjent i juni, ble det antatt at Marley var faren, men kort tid etter gikk han ut og avkreftet ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sonjas bror omkom i båtulykke


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer