VINNEREN: Martine Lunde gikk av med seieren i Paradise Hotel 2017, etter å ha sluppet glasskula foran øynene på Kevin. Video: Dagbladet / TV 3 Vis mer Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

Dramatisk finale i «Paradise Hotel»: - Vi hadde en hemmelig avtale

Det ble en spennende avslutning på årets sesong av den mye omtalte realityserien. 

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Etter to måneder med festing, intriger, kjærlighet og tårer, var det til slutt Martine Lunde (21) og Kevin René Gustavsson (21) som kunne slippe jubelen løs etter å ha blitt stemt frem som vinnerne av årets «Paradise Hotel».

Men for sistnevnte ble jubelen fort forvandlet til fortvilelse.

PAR-QUIZ: Under finalefesten av årets Paradise Hotel utfordret Se&Hør Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde, og Morten Botten og Sofie Nilsen til å fortelle hvor mye de egentlig visste om hverandre. Reporter: Kine Falch. Foto: Lise Rafaelsen. Vis mer

I den avsluttende troskapstesten kunne de to vinnerne ende opp med å dele 300 000 kroner seg i mellom, men da Martine fikk en mistanke om at Kevin kom til å slippe kula, kom hun ham i forkjøpet.

  • Se video øverst i saken!
<strong>SJEKKEN:</strong> Martine Lunde stakk av med seieren i årets sesong, og poserer her sammen med Kevin René Gustavsson og Isabelle Eriksen - i tillegg til pengepremien. Foto: Kine Falch
SJEKKEN: Martine Lunde stakk av med seieren i årets sesong, og poserer her sammen med Kevin René Gustavsson og Isabelle Eriksen - i tillegg til pengepremien. Foto: Kine Falch Vis mer

Kevin René dro derfor tomhendt hjem fra finalen, mens Martine ble 50 000 kroner rikere. De resterende 250 000 kronene valgte hun å gi til bestevenninna, Isabelle Eriksen (20).

21-åringen fra Stord forklarer at han selv aldri i verden hadde sluppet kula, og ble derfor ekstra skuffet over Martines valg.

- Jeg synes det er råttent, men hvis hun klarer å ha det på sin samvittighet, så er det greit. Ingen sure miner, men jeg er skuffa, Jeg angrer ikke på at jeg ikke slapp kula. Jeg tenker at Martine og jeg kom i finalen av en grunn, og jeg tenkte at hun fortjente de 150 000 kronene like mye som meg, sier han.

Fordeler pengene likt

Martine Lunde er på sin side svært tilfreds med utfallet i finalen og troskapstesten, spesielt fordi hun lenge trodde at hun ikke kom til å vinne.

- Det føles veldig, veldig bra! Jeg ville selvfølgelig vinne, men jeg begynte å miste troen en periode da flere av vennene mine røk ut, spesielt etter at Aleksander måtte sjekke ut, sier hun til Seoghør.no.

INSTAGRAM: En var årets «Paradise Hotel»-deltagere, Martine Lunde, lever av å legge ut bilder på Instagram. Her gir hun noen av sine beste tips. Video: Ingrid Cogorno / Kine Falch Vis mer

Inne på hotellet falt hun nemlig pladask for realitykollegaen Aleksander Sæterstøl (20), som hun i dag er i et forhold med. Hun hadde også sin bestevenninne, Isabelle Eriksen, i juryen.

- Summen kommer til å bli fordelt likt mellom meg, Isabelle og Aleksander, og det hadde vi en avtale om. Det var jo ikke slik at jeg skulle ha alle pengene selv, sier hun til Seoghør.no.

- Var på tide

Martine forklarer at hun aldri var i tvil om at hun skulle slippe kula under troskapstesten, med mindre hun sto der sammen med én spesiell person.

- Jeg bestemte meg for lenge siden at jeg skulle slippe kula dersom jeg kom til finalen, men jeg hadde ikke gjort det om jeg sto med Aleksander. Men ja, jeg hadde bestemt meg for at den kula skulle i bakken. Det var på tide i år, sier hun.

Hva hun kommer til å bruke premiepengene på, har hun ennå ikke bestemt seg for.

- Kanskje jeg tar meg en ferie eller noe sånt, sier hun med et stort smil om munnen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>STORFORNØYD:</strong> Martine Lunde kunne sprette champagnen etter å ha sikret seg seieren i realityserien. Foto: Kine Falch
STORFORNØYD: Martine Lunde kunne sprette champagnen etter å ha sikret seg seieren i realityserien. Foto: Kine Falch Vis mer

- De ba meg droppe kula

Dette er tredje gang i «Paradise Hotel»-historien at kula blir sluppet i finalen. I fjerde sesong, i 2012, overrasket Vida Lill Gausemel Berge da hun slapp kula rett foran øynene på partneren Miguel Kristiansen.

En svært overrasket Miguel forklarte den gang overfor Seoghør.no at han var overbevist om at TV3 på forhånd hadde bestemt seg for at de ikke ville ha delt seier det året.

- Det som ikke ble vist på TV, er at det var en lang pause mellom øyeblikket da vinnerne ble kåret og troskapsseremonien. Da sa folk fra TV-produksjonen til meg flere ganger at jeg burde droppe kula, sa han.

TV3 avviste imidlertid at de påvirket vinnerne til noe som helst.

Gaudemel Berge fikk 200 000 kroner, mens de resterende 100 000 kronene ga hun til realitykollega Stian Thorbjørnsen.

Slapp kula samtidig

To år etter var det Aurora Gude og Nicolai Bennis som sto for en svært spennende finale, da de begge slapp kula helt samtidig mens de sto med ryggen til hverandre.

Det hele måtte avgjøres i sakte film, der det til slutt ble kjent at Gudes kule traff bakken først. Selv fikk hun 100 000 kroner, mens venninna Ann Marielle Lipinska fikk 200 000. De delte imidlertid pengene likt.

Saken fortsetter nedenfor.

VANT: Paradise-vinner Aurora Gude intervjues av Se & Hør om hvordan det var å vinne Paradise Hotel og hvordan det var å leve inne på hotellet. Vis mer Vis mer

- Jeg hadde ikke bestemt meg for å slippe kulen, og jeg ville egentlig ikke slippe den. Det var noe jeg bestemte meg for i siste sekund. Jeg hadde fått noen tips om at Nico hadde planer om å slippe sin kule, så jeg tok ingen sjanser. Den gikk rett i bakken, sa Gude til Seoghør.no i 2014.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: Nå kan du melde deg på neste års «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer