Dramatisk A-ha-opplevelse

A-ha takker høyere makter for at de kom frem til London i live.

DRAMATISK: Å hente musikkpris i London ble vanskeligere enn A-ha hadde sett for seg. Foto: Scanpix
DRAMATISK: Å hente musikkpris i London ble vanskeligere enn A-ha hadde sett for seg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidenes største norske band var på vei til Q Awards i London for å hente hjem æresprisen "Q Inspiration Award" da flyturen tok en dramatisk vending.


På grunn av uværet i Østerrike måtte Morten, Magne og Pål avbryte mellomlandingen i Wien og nødlande i Linz. Det gikk friskere for seg enn popgutta satte pris på.


- Det var nære på, så nå er vi happy. sier Magne Furuholmen til VG.


- Vi fikk noen voldsomme stormkast, og så ble det helt mørkt ute. Det var ganske friskt. Det er kanskje den friskeste opplevelsen vi har hatt i et flysete på 25 år, sier Morten Harket til avisen.


Det var en svært lettet og glad gjeng som mottok prisen i London etter den strabasiøse flyturen. Band som Keane og Coldplay har tidligere fortalt om sin beundring for den norske trioen. Nå har de endelig fått beviset på at de er en inspirasjon for yngre musikere.


- Q Awards er en anerkjennelse for det vi har gjort. At vi har holdt fast på det vi tror på. Vi har kommet igjennom suksesser og fiaskoer. Og holdt flammen ved like. Det er kjempekult, sier Furuholmen til Dagbladet.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer