Fikk sammenbrudd i «Farmen»:

Dramatikk: - Ubehagelig opplevelse

Enda en deltaker måtte takke for seg. Det skjedde imidlertid ikke uten dramatikk.

IKKE I FORM: Benjamin knekker sammen før tvekampen sin. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer
Publisert

Søndag kveld var det duket for nok en tvekamp i «Farmen» - den nest siste av sitt slag.

Deltakerne er nemlig nå ferdige med sin niende uke på Li gård, men før de kan valse seg inn i finaleuken om knappe to uker, måtte to av deltakerne møtes i tvekamp.

Det var Benjamin Lien (32) og Tore Haraldset (62) som skulle møtes i kveldens kamp - en kamp som endte i dramatikk, oppkast, tårer og svette.

På forhånd ble det nemlig kjent at Lien følte seg i dårlig form, men han valgte likevel å stille til kamp. Der kjempet han mot Haraldset i slegge. Det var sistnevnte som stakk av med seieren, etter en svært jevn kamp.

Etter å ha kommet inn som utfordrer trekker han seg fra «Farmen». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Jeg ble syk

- Den største kampen i dag blir med meg selv, og min egen kropp, sa Lien i episoden i forkant av kampen.

Det endte likevel i tap for 32-åringen.

- Jeg ble syk, skikkelig dårlig. Men jeg ga ikke opp. Jeg skjønte at jeg kom til å tape, men ville ikke gi ham noe gratis. Jeg prøvde så godt jeg kunne, sier han til Se og Hør.

I TÅRER: Lien måtte trøstes av motstanderen før tvekampen. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
I TÅRER: Lien måtte trøstes av motstanderen før tvekampen. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer

Lien forteller at han skal ha blitt syk kort tid etter at programleder Niklas Baarli (33) forlot ham på kjempehytta. Han er fremdeles usikker på hva som forårsaket den akutte sykdommen, men påpeker at han ikke plukket og fikk i seg noe sopp før tvekampen.

- Det var full fest i begge ender ... Den spaden på kjempehytta ble flittig brukt i de timene der.

Oppkast og tårer

Lien forklarer videre at han ikke var klar for å dra hjem fra «Farmen»-gården, og at det var først i uke ni han begynte å tenke på spillet.

Kort tid etter at tvekampen var ferdig, kastet han seg over kanten av tinget og kastet opp.

KNEKT: Etter at tapet var et faktum, nærmest kollapset 32-åringen. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
KNEKT: Etter at tapet var et faktum, nærmest kollapset 32-åringen. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer

- Det var tungt. Jeg var helt tom, og skikkelig gåen. Jeg er spent på å se det på TV, for jeg husker fortsatt ikke hva folk sa til meg. Jeg var skikkelig dårlig, og var helt, helt utslitt, sier han, og fortsetter:

KASTET OPP: En utslitt Benjamin Lien etter tvekampen. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
KASTET OPP: En utslitt Benjamin Lien etter tvekampen. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer

- Det kommer sikkert mange kommentarer igjen på at jeg nok en gang spiller offerrollen. Men det går fint. Jeg er en følelsesladet kar og var ikke klar for å forlate gården. Om folk ikke ser det, så de om det. Jeg kan ikke gjøre noe med det, og får heller stå for det jeg gjorde og sa. Jeg bryr meg lite om hva andre mener.

Etter «Farmen»-deltakelsen brukte Lien nesten to uker på å komme seg til hektene, og han forteller at immunforsvaret trolig hadde fått seg litt bank etter oppholdet i 1922.

UENIGE: I uke 8 av «Farmen» ser vi at det oppstår en del uenigheter på gården, blant annet mellom turtelduene Hanne Mathea Friis og Henrik Eijsink. Video: TV 2 PLAY/Rød Løper. Vis mer

- Ubehagelig opplevelse

De andre deltakerne som var tilskuere til den dramatiske tvekampen forteller overfor Se og Hør at det ikke var et hyggelig syn å se Lien i så dårlig forfatning.

Hanne Mathea Friis (22) forteller at det opplevdes som en svært dramatisk tvekamp, og at hun ikke skjønte hva som skjedde.

SNUFS: Hanne Mathea Friis beskriver situasjonen som dramatisk. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
SNUFS: Hanne Mathea Friis beskriver situasjonen som dramatisk. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer

- Det var ekstremt dramatisk. Jeg husker at jeg satt der, og da Benjamin kom hørte jeg bare at han snufset og skrek. Han kom til tinget, skrek, brakk seg, og jeg skjønte ikke hva som skjedde. Jeg kan ikke si noe om hvordan han hadde det, for det har jeg ikke peiling på. Men det jeg vet er at det ikke så bra ut.

- Det var en veldig ubehagelig opplevelse. Jeg ble veldig ubekvem, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, legger hun til.

Ivana Miric (28) er full av lovord om den tapende førstekjempen.

- Jeg har snakket med Benjamin i ettertid, men ikke om dette. Benjamin er veldig, veldig sterk i den han er, og en skikkelig bra kar. Han har lært meg utrolig mye der inne om gårdsliv, som jeg kunne lite om fra før av. Dette var ikke noe han kunne styre der og da, sier hun.

- Det var vondt å se. Men han kom seg veldig fint igjennom det. At han fullførte den tvekampen var jævlig sterkt, avslutter hun om tvekampen.

LES OGSÅ: - Var fly forbanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer