HAVNET PÅ SYKEHUS: Christine og Amiée ble begge syke under innspillingen av "Mamma søker kjæreste". Foto: TV3
HAVNET PÅ SYKEHUS: Christine og Amiée ble begge syke under innspillingen av "Mamma søker kjæreste". Foto: TV3Vis mer

Dramatikk i kulissene

"Mamma søker kjæreste"-produksjonen ble satt på spill av sykdom.

SEHER.NO: Innspillingen av "Mamma søker kjæreste" gikk ikke helt knirkefritt for seg.

De tre single mammaene Lena (26), Christine (23) og Mette (38) opplevde nemlig at minst et barn var sykt under hele innspillingsperioden. Faktisk ble hele produksjonen satt på spill etter utallige sykdomsutbrudd. To av barna var så syke at de måtte legges inn på sykehus.

Det hele startet med at Christines datter Amiée (2) fikk lungebetennelse.

- Første gang var det såpass alvorlig at hun ble innlagt på sykehus. Da tenkte jeg "Nå dropper jeg hele programmet". Men heldigvis gikk det jo bra, forteller Christine til Seher.no.

- Det var veldig slitsomt og frustrerende, og det var vanskelig å være opplagt og å holde tidsfrister for både meg og Amiée. I tillegg fikk jeg bihulebetennelse oppi alt, ler hun.

Da den siste bolken skulle spilles inn ble datteren syk igjen. Denne gangen var det dobbeltsidig ørebetennelse.

- Hvordan klarte du å legge sykdom til side å slappe av?

- Jeg var så heldig å ha mamma til å passe Amiée. Så lenge jeg visste at hun var i trygge hender klarte jeg å slappe litt av og kose meg. Men det ble jo en liten demper ettersom hun hele tiden var i tankene mine.

Heller ikke Lenas to barn Gina (5) og Emil (1) slapp unna sykdomsutbrudd. Mens Gina hadde influensa hele perioden, fikk minstemann Emil først ørebetennelse, deretter omgangsyken som førte til dehydrering og sykehusinnleggelse, og så dobbelsidig ørebetennelse. 

Lena selv fikk også omgangsyken av et svært smittsomt sykehusvirus, og kunne dermed ikke være i direkte kontakt med verken produksjonsteamet eller beilerne sine en periode.

Se "Mamma søker kjæreste" på TV3 i kveld kl. 20.30.

LES OGSÅ: Programmet var en bløff