Dramaet du ikke fikk se på TV

- Jeg ville bare hjem til min kreftsyke kone, sier «Mesternes mester»-deltageren Kim Rygel.

KREFT FOR TREDJE GANG: Bare noen uker etter at han takket ja til å delta i «Mesternes mester» fikk kona Cecilie Brinck Rygel den tunge beskjeden om at hun hadde fått kreft for tredje gang. Foto: Tor Lindseth
KREFT FOR TREDJE GANG: Bare noen uker etter at han takket ja til å delta i «Mesternes mester» fikk kona Cecilie Brinck Rygel den tunge beskjeden om at hun hadde fått kreft for tredje gang. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag røk den tidligere dansestjernen Kim Rygel (46) ut av den populære TV-konkurransen «Mesternes mester» på NRK.

MESTVINNENDE: Cecilie og Kim har vunnet mer enn noen andre dansere i Norge. Foto: Privat
MESTVINNENDE: Cecilie og Kim har vunnet mer enn noen andre dansere i Norge. Foto: Privat Vis mer

Men Rygel forteller nå at han vurderte å trekke seg fra programmet da det ble spilt inn i Nord-Italia i fjor.

Bare noen uker etter at han takket ja til å delta fikk nemlig kona Cecilie Brinck Rygel (46) den tunge beskjeden om at hun hadde fått kreft for tredje gang.

Cecilie, som er kjent som både danser og dommer i «Skal vi danse», var selv med i «Mesternes mester» i 2009 og insisterte likevel på at ektemannen skulle være med på innspillingen.

Men underveis forsto Kim at Cecilie hadde det tøffere hjemme enn de hadde forberedt seg på.

– Jeg merket at det sto dårlig til, og sa til meg selv: «Skal virkelig jeg fly rundt her og ha det gøy, når situasjonen er slik hjemme?!», forteller han til Se og Hør.

I SALG NÅ: Saken om Kim og Cecilie Rygel er bare en av mange spennende saker i det nye Se og Hør. Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: Saken om Kim og Cecilie Rygel er bare en av mange spennende saker i det nye Se og Hør. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer


- Jeg var helt tom og manglet fokus på konkurransen, og foreslo for produsenten at jeg skulle trekke meg. Jeg ville bare hjem. Men vi ble enige om at jeg skulle fullføre den siste dagen av hensyn til TV-konseptet, sier han til bladet.

Kim og Cecilie, som sammen vant en rekke VM- og EM-medaljer i sportsdans på 90-tallet, har vært sammen siden de var 15 år og har to sønner sammen.

Les hele intervjuet i tirsdagens Se og Hør og se bildene hjemme hos paret.

LES OGSÅ: Henning Mankell har kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer