Drama på Bredtvedt

- Hun kom med uanstendige forslag og satte ut ville ryter om meg, forteller Kristin Kirkemo. Hun ble forfulgt av en besatt kvinne i fengselet.

REDD: - Hun virket fullstendig oppslukt. Det gjorde meg både kvalm og engstelig, forteller Kirkemo. Foto: SCANPIX
REDD: - Hun virket fullstendig oppslukt. Det gjorde meg både kvalm og engstelig, forteller Kirkemo. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det hele har vært fryktelig ubehagelig og krenkende. På en måte føles det som om denne kvinnen har voldtatt det lille jeg har igjen av privatliv som innsatt, forteller Kristin Kirkemo til Se og Hør.

I bladet kan du lese hele den utrolige historien - fortalt av Kirkemo selv!

I ti måneder ble hun forfulgt av en besatt kvinne i Bredtvedt fengselet!

- Hun sendte meg flere brev i begynnelsen. Forklarte at hun hadde lest boka mi, og sa at hun ville bli bedre kjent med meg.

- Jeg svarte høflig på noen av dem, men gjorde det samtidig klart at jeg ikke var interessert i et nært vennskap eller kjæresteforhold, forteller Kirkemo, som er dømt til 16 års fengsel for medvirkning til trippeldrapet på Orderud gård.

SE HER: Hilary Duffs ble terrorisert - nå er han bak lås og slå!

- Likevel fortsatte hun å gi meg masse oppmerksomhet. Hun forsøkte også å gi meg dyre gaver, telefonkort og penger! sier Kristin til Se og Hør.

Da kvinnen ba om å bli overflyttet til Kristins egen avdeling, bestemte Orderud-fangen seg for å varsle fengselsledelsen.

LES OGSÅ: Veronica Orderud truet lytterne med drap!

For tre måneder siden ble den plagsomme 46 år gamle kvinnen overflyttet til Skien fengsel.

- Det var godt å få henne bort herfra. Selv om jeg ikke har truffet en ny kjæreste siden skilsmissen for to år siden, foretrekker jeg fremdeles menn, smiler Kristin forlegent.

Se og Hør har også snakket med den besatte 46-åringen. Les hennes versjon - der hun blant annet sier at hun "trodde det kunne bli noe" mellom henne og Kristin - i bladet som er ute nå!

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer