Gwyneth Paltrow:

- Drakk whisky hver dag

Hollywood-stjernen avslører at hun har tydd til flasken i pandemien.

ALKOHOL: Skuespiller Gwyneth Paltrow forteller at hun drakk mye alkohol da hun satt i karantene. Foto: David Fisher / Shutterstock / NTB
ALKOHOL: Skuespiller Gwyneth Paltrow forteller at hun drakk mye alkohol da hun satt i karantene. Foto: David Fisher / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (48) går for å være en sunn og rask kvinne. Goop-grunnleggeren er stor tilhenger av yoga, og følger også et strengt kosthold, som hun flere ganger har blitt kritisert for.

Under coronapandemien har den ellers så kjernesunne skuespilleren imidlertid ikke vært like nøye med livsstilen. I podkasten «SmartLess», gjengitt av den britiske tabloidavisen The Mirror, avslører Paltrow at hun har drukket mye alkohol under coronakrisen.

- Jeg drakk syv dager i uken og lagde pasta og spiste brød. Det gikk helt over styr, sier 48-åringen i podkasten.

Den kjente skuespilleren har drukket whisky laget på quinoa, som går for å være blant de sunneste matvarene som finnes.

- Jeg mener, hvem drikker flere drinker syv dager i uken? Det er jo ikke sunt. Jeg elsker whisky, og jeg lager en fantastisk drink som kalles Buster Paltrow, som er oppkalt etter min bestefar som elsket å drikke whisky sour, sier hun videre.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Savner å røyke

Whiskyen kommer fra et destilleri i Tennessee, og den blandet stjernen med sirup og limejuice. Mens hun var i karantene drakk hun to av disse hver dag, røper 48-åringen.

Paltrow avslører at hun ikke drakk seg veldig full, men at rusen gjorde at hun fikk lyst på røyk. Skuespilleren var i mange år avhengig av sigaretter.

- Jeg savner det, sier hun om sin tidligere uvane.

Paltrow er som nevnt kjent for å være en sunn kvinne, og har også gjort stor suksess med livsstilsmerket Goop. Merket har imidlertid også vært omstridt, og 48-åringen har fått kritikk for blant annet å selge duftlys med lukt av vagina.

Litt senere lanserte hun også et lignende produkt som angivelig skulle lukte som orgasmen hennes.

Til tross for at vagina-duftlyset gikk viralt og ble utsolgt fortere enn lageret rakk å fylles på, har det vært svært delte meninger om valget av duft. I fjor forklarte skuespilleren bakgrunnen for valget.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

I et intervju med komiker og programleder Seth Meyers i talkshowet «Late Night with Seth Meyers», spøkte skuespilleren med at hun var høy da hun kom opp med ideen, før hun raskt ble mer seriøs.

- Vi syntes det var veldig morsomt, men også litt pønkrock, sa hun den gang.

Samtidig påpekte den 48 år gamle Oscar-vinneren at det var en viktig detalj som gjorde at hun gjennomførte og lagde duftlyset.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

- Jeg tror at kvinner, mange av oss, har vokst opp med en grad av skam rundt sin egen kropp. Så dette er på en måte et radikalt lys for oss alle der ute, forklarte Paltrow.

LES OGSÅ: Refses for datingforsøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer