Kanye West:

- Drakk vodka til frokost

Rapperen åpner opp om alkoholavhengighet i nytt intervju.

ÅPEN: I et nytt intervju med GQ forteller Kanye West om fortida med alkoholavhengighet. Her avbildet med kona Kim Kardashian West. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: I et nytt intervju med GQ forteller Kanye West om fortida med alkoholavhengighet. Her avbildet med kona Kim Kardashian West. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Rapperen, produsenten, klesdesigneren og entreprenøren Kanye West (42) har sørget for en rekke overskrifter opp gjennom. 42-åringen har gjort stor suksess både med musikken sin og med Yeezy som er et kles- og skosamarbeid med Adidas.

Veien til suksessen har imidlertid ikke alltid gått på skinner for stjernen.

I et nylig intervju med GQ forteller 42-åringen at han tidligere slet med alkoholavhengighet.

Motstår fristelsen

- Jeg har heller aldri skjønt det, eller blitt fortalt: «Hei, du er en fungerende alkoholiker». Folk har kalt meg gal. De har kalt meg alt. Men aldri en fungerende alkoholiker. Og så drakk jeg appelsinjuice og Grey Goose (et vodkamerke, journ.anm.) om morgenen, forteller han åpenhjertig til magasinet.

Til GQ legger West deler av skylden for alkoholmisbruket på hans skuffelse over å ikke bli nominert til visse musikkpriser. I dag har han imidlertid tatt farvel med alkoholen, og forteller at han ikke har drukket en drink siden dagen han bestemte seg for å stoppe.

Lysten til å ta seg en drink midt på dagen har imidlertid vært utfordrende for den suksessfulle rapperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer