Öde Nerdrum:

- Drakk vin da jeg var ti år

«Farmen kjendis»-profilen åpner seg om oppveksten i Else Kåss Furuseths podkast.

SNAKKER UT: Öde Nerdrum gjester podkasten til Else Kåss Furuseth. Der avslører han blant annet at han begynte å drikke vin svært tidlig. Her sammen med Anniken Jørgensen. Foto: Espen Solli / TV 2
SNAKKER UT: Öde Nerdrum gjester podkasten til Else Kåss Furuseth. Der avslører han blant annet at han begynte å drikke vin svært tidlig. Her sammen med Anniken Jørgensen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Öde Spildo Nerdrum (25) ble rikskjendis over natten gjennom sin deltakelse i «Farmen kjendis» i vinter.

Kunstneren tok seg helt til finaleuken, men måtte forlate Lundereid gård i Kragerø i det siste hinderet før semifinalen sammen med influenser Anniken Jørgensen (24) og cheerleader Kine Olsen (26).

I ettertid svarte Nerdrum også på romansespekulasjoner til meddeltaker Jørgensen, og til «God kveld Norge» gikk Nerdrum så langt at han erkjente at han har hatt romantiske følelser for nettopp Jørgensen.

- Egoistiske foreldre

Søndag gjestet «Farmen kjendis»-profilen podkasten til komiker Else Kåss Furuseth, som har navnet «The Kåss Furuseths». Der snakket han blant annet om sin egen oppvekst.

- Mine foreldre er altfor egoistiske til å gidde å bruke masse tid på sine barn. Det er både negativt og positivt, mest positivt tror jeg. Det finnes jo foreldre som lever seg altfor mye inn i barnas liv, og ikke gir dem nok frihet, sier han i podkasten.

Han sier at han følte seg voksen første gang da han flyttet for seg selv med sin bror som 16-åring.

- Dannet forhold til alkohol

På den tiden bodde foreldrene i Frankrike. Nerdrum innrømmer i podkasten at han har måttet vaske sine egne klær siden han var ti år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer