Margot Robbie:

Drakk tequilashots før sexscene

Nå avslører skuespilleren den ukonvensjonelle metoden hun brukte.

NERVØS: Margot Robbie måtte roe nervene. Foto: SplashNews.comSplash / NTB
NERVØS: Margot Robbie måtte roe nervene. Foto: SplashNews.comSplash / NTB Vis mer
Publisert

Den australske skuespilleren Margot Robbie (32) startet sin karriere med å spille i serier som «Neighbours» og «Pan Am». Hun var et stort navn i hjemlandet, men det var først da hun fikk en rolle i filmen «The Wolf of Wall Street» at karrieren virkelig satte fart utenfor Australia.

Robbie, som på den tiden var tidlig i 20-årene, uttalte den gang til People at hun alltid hadde vært stor fan av Leonardo DiCaprio (48) - som hun spilte mot i den nevnte filmen.

Men det å plutselig skulle spille mot en av sine favoritter viste seg å være en litt vanskeligere oppgave enn først antatt. Den australske skjønnheten slet med nervene, og fant til slutt en utradisjonell måte å løse problemet på.

Het sexscene

Robbie og DiCaprio har som kjent en dampende het sexscene i «Wolf of Wall Street», og det var denne scenen hun var ekstra nervøs for. For å roe nervene bestemte hun seg for å ta seg en shot - eller to.

- Jeg skal ikke lyve, jeg tok et par tequilashots før den scenen, fordi jeg var veldig nervøs... veldig, veldig nervøs, sier Robbie ifølge Fox News.

Til tross for at filmen ble hennes store gjennombrudd hadde ikke Robbie noen tro på at hun ville bli lagt merke til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.