Margot Robbie:

Drakk tequilashots før sexscene

Nå avslører skuespilleren den ukonvensjonelle metoden hun brukte.

NERVØS: Margot Robbie måtte roe nervene. Foto: SplashNews.comSplash / NTB
NERVØS: Margot Robbie måtte roe nervene. Foto: SplashNews.comSplash / NTB Vis mer
Publisert

Den australske skuespilleren Margot Robbie (32) startet sin karriere med å spille i serier som «Neighbours» og «Pan Am». Hun var et stort navn i hjemlandet, men det var først da hun fikk en rolle i filmen «The Wolf of Wall Street» at karrieren virkelig satte fart utenfor Australia.

Robbie, som på den tiden var tidlig i 20-årene, uttalte den gang til People at hun alltid hadde vært stor fan av Leonardo DiCaprio (48) - som hun spilte mot i den nevnte filmen.

Men det å plutselig skulle spille mot en av sine favoritter viste seg å være en litt vanskeligere oppgave enn først antatt. Den australske skjønnheten slet med nervene, og fant til slutt en utradisjonell måte å løse problemet på.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Het sexscene

Robbie og DiCaprio har som kjent en dampende het sexscene i «Wolf of Wall Street», og det var denne scenen hun var ekstra nervøs for. For å roe nervene bestemte hun seg for å ta seg en shot - eller to.

SCENEN: Dette er scenen Robbie var nervøs for å spille inn. Foto: Paramount
SCENEN: Dette er scenen Robbie var nervøs for å spille inn. Foto: Paramount Vis mer

- Jeg skal ikke lyve, jeg tok et par tequilashots før den scenen, fordi jeg var veldig nervøs... veldig, veldig nervøs, sier Robbie ifølge Fox News.

Til tross for at filmen ble hennes store gjennombrudd hadde ikke Robbie noen tro på at hun ville bli lagt merke til.

- Ærlig talt, jeg vet det høres tullete ut nå som vi vet hvor stor filmen ble, men da tenkte jeg: «Ingen kommer til å legge merke til meg i denne filmen».

Fikk mye oppmerksomhet

32-åringen ble tilsynelatende verdenskjent over natta, men det var ikke bare fra ukjente hun fikk oppmerksomhet. Også vennene hennes ville vite nøyaktig hvordan det var å kysse en Hollywood-stjerne.

Den svenske Netflix-serien «Kjærlighet og anarki» er ute med ny sesong, der vi blant annet får se skuespiller Ida Engvoll i en svært spesiell sexscene. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

- Alle venninnene mine har spurt meg ut om hvordan det var å kysse ham. Jeg fortalte dem at alt jeg vet er at måten han kysser på film er veldig bra. Da ble de fortvilet. De ville at jeg skulle si det hadde vært romantisk og at det var fyrverkeri. Det var det ikke. Det tok 17 timer å spille inn scenene og det var svett og varmt, fortalte hun til People den gangen.

LES OGSÅ: - Ikke etisk forsvarlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer